> Voliotaki: Ομοφοβία Αλέρτ...

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ομοφοβία Αλέρτ...

Ο Μπέζος προτιμάει ένα παιδί να ‘χει δύο κακούς ετερόφυλους γονείς παρά δυο γκέι (BINTEO)...
Ο Γιάννης Μπέζος σήμερα φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ξέρετε, αυτή που φέτος δίνει βήμα σε όλους τους ρατσιστές να εκφραστούν ελεύθερα, και επιδόθηκε σε ένα έξοχο ομοφοβικό παραλήρημα από εκείνα τα ωραία που συνηθίζει τον τελευταίο καιρό.
 
Στην αρχή θέλησε να δικαιολογήσει τον πάτο της απαράδεκτης σειράς που πρωταγωνίστησε φέτος (μια θλιβερά στερεοτυπική αναπαράσταση γκέι συμβίωσης, που εύλογα κόπηκε στο τρίτο επεισόδιο, lol), λέγοντας ότι η αποτυχία οφείλεται στο ότι η σειρά άγγιζε ένα “περίεργο θέμα” που ξένισε το κοινό και τους υπευθύνους. 

Μετά αποφάσισε να ρίξει την ευθύνη στο ότι το θέμα ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ και ότι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΤΣΙ (γκέι καρικατούρες; Ουδέποτε, πραγματικά). 

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια έκρινε ότι ήρθε η ώρα να ζητήσει τη γνώμη του για το “γκέι θέμα” (αυτήν την επιδημία, αυτήν τη μάστιγα, αν θέλετε), οπότε και ο μεγάλος ηθοποιός απέβαλε πια κάθε του αναστολή, για να εκστομίσει τα φιλετάκια του θεάρεστου ανθρωπιστικού του λόγου: 

1) Οι γκέι είναι οκ να είναι γκέι, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ, άλλωστε έχει φίλους ομοφυλόφιλους (no kidding!) αλλά και φίλους ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ (LOL). 

2) Προτιμάει ένα παιδί να ‘χει δυο κακούς ετερόφυλους γονείς παρά δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες ΓΙΑΤΙ ΟΚ ΒΣΚ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΔΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΨΗΤΟΥ ΕΤΣΙ;

Εγώ απ’ τη μεριά μου να ευχηθώ:

– στον Μπέζο, το συντομότερο δυνατό μια κάποια επαγγελματική επιτυχία, με την ελπίδα αυτή να αμβλύνει έστω την πικρία και το μίσος που μεταφράζονται σε τόσο εμετικό ρατσισμό (αν και δεν έχω καμία ελπίδα ότι ο τελευταίος θα θεραπευτεί, αυτό το τρένο το έχασε οριστικά).

– στην Ντορέτα, να καταλάβει κάποτε ότι ο εξευγενισμένος φασισμούλης υπό μορφή υποκειμενικής θέσης δεν είναι λιγότερο φασισμούλης από τον κανονικό, όταν αφορά ανθρώπινα δικαιώματα.

Εδώ η ομορφιά::


Πηγή thecurlysue.com