> Voliotaki: ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Όχι μόνο αρνήθηκε να σταματήσει στον έλεγχο του αστυνομικού, αλλά έκανε κάτι…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! (βίντεο)

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Όχι μόνο αρνήθηκε να σταματήσει στον έλεγχο του αστυνομικού, αλλά έκανε κάτι…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! (βίντεο)

aytokinito-sigkrousi-astynomikos

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο! Μία γυναίκα 41 ετών με… κλεμμένο αυτοκίνητο, αντί να σταματήσει στον έλεγχο (και το όπλο…) του αστυνομικού, επιταχύνει και πέφτει με δύναμη επάνω του

Η κάμερα που φοράει επάνω του ο αστυνομικός, καταγράφει καρέ-καρέ την εξέλιξη όλης της σκηνής. Το περιστατικό έγινε στις 6 Νοεμβρίου του 2015, αλλά μόλις χθες δόθηκε στην δημοσιότητα. 
Ο αστυνομικός Matt Stacy περιπολεί με το αυτοκίνητό του, όταν βλέπει από απέναντι να έρχεται ένα κλεμμένο SUV.
Για να το σταματήσει, βγαίνει από το αυτοκίνητό του και στέκεται στη μέση του δρόμου με προτεταμένο το όπλο. 
Όμως το μεγάλο τζιπ που οδηγεί η 41χρονη Stacy Ann Bunsey, αντί να σταματήσει, αποφασίζει να επιταχύνει. 
Και χτυπά με δύναμη τον αστυνομικό ο οποίος βρίσκεται καλυμμένος πίσω από την πόρτα του περιπολικού, και έχει ήδη προλάβει να ρίξει δύο βολές, μία εκ των οποίων χτύπησε το SUV χωρίς όμως να τραυματίσει την οδηγό του.
Παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ η 41χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και λίγο πιο κάτω βγήκε εκτός δρόμου. 
Παρ’ όλα αυτά χρειάστηκε η συνδρομή μεγάλης δύναμης της αστυνομίας για να καταφέρει να την βγάλει από το αυτοκίνητο, ενώ καταδικάστηκε για επίθεση σε αστυνομικό (εκτός από την κλοπή του αυτοκινήτου).