> Voliotaki: ΚΡΙΣΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΣΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΧΑΣΑΚΟΥ.

Ποτέ δεν με ενδιέφερε να κρίνω τους άλλους, αλλά να σκεφτώ για τους άλλους. Στη λογική του μασκαρέματος τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Η απάτη δε γεννοβολά τιμή, ούτε και τα ψέματα στηρίζουν την αλήθεια. Υπάρχουν όμως εκείνες και οι άλλες αλήθειες, αυτές που δεν απολαμβάνεις να διαβάζεις γιατί σε ξεβολεύουν και ας είναι και οι πιο χρήσιμες.

Νοσούμε και λιώνουμε βουτηγμένοι σε μια πολύ περίεργη ανημποριά και αδυναμία. Ο πυρετός ιδρώνει το μέτωπό μας. Η μιζέρια μας κυριεύει, η θλίψη ποτίζει δηλητήριο την ψυχή. Η ζωή μας περιμένει κάπου αλλού. Δομήσαμε το χρήμα σαν ιδέα και τώρα δεν ξέρουμε ποιος κυβερνάει ποιόν… 

Κάπου καταλαβαίνουμε, ανατριχιάζουμε, μα και πάλι συνεχίζουμε απτόητοι…

Έτσι, η κληρονομιά μας γίνεται δυσβάστακτη και τα λάθη συσσωρεύονται. Χάσκουμε χωρίς να ξέρουμε τι περιμένουμε, χωρίς ούτε καν να περιμένουμε.

 Η χώρα είναι ανυπόφορη χωρίς μέλλον και δεν έχουμε ανάγκη από μελλοντολόγους, γιατί το μέλλον ενυπάρχει μέσα μας. Μία θολοκολτούρα και μία πολιτική ταξικού κανιβαλισμού επικρατεί, με ανεφάρμοστα θεωρητικά σχήματα, τηλεμανία, υπερφίαλες δηλώσεις μόνο και μόνο για να συντηρείται η «υψηλή κοινωνία των αφεντάδων»  την ώρα, που οι εκπρόσωποι απρόσωποι παραληρούν μέσα στα φλάς και τα χειροκροτήματα του σιναφιού τους ή του ναρκωμένου όχλου. 

Όταν μία χούφτα ροκανίστηκες μασέλες, με τις ευλογίες της αριστεράς των σαλονιών εκμεταλλεύεται τους πολλούς (μια και η εκμετάλλευση των λίγων από τους πολλούς είναι μάλλον αδύνατη) και δεν υπάρχουν εκδηλώσεις αντίδρασης ικανές να την καταστείλουν, σιγά σιγά, δημιουργείται ένα καταστημένο πλαίσιο τρόπου ζωής, που οι «ισχυροί» το ενδυναμώνουν με κάθε μέσο.

 Και φυσικά οι μαζάνθρωποι βρίζουν, διακατέχονται από μία οργισμένη δειλία και ηθική αγανάκτηση που η ιστορία γράφει στα παλιά της τα παπούτσια. Η ιστορία δεν γράφεται από ηθικολόγους, γράφεται από ανθρώπους αποφασισμένους να σκοτώσουν και να σκοτωθούν αν χρειαστεί για τα συμφέροντά τους.

 Και ενώ η ψυχή μας, αύριο κάνει πανιά, στο «προκεχωρημένον φυλάκιον του ελεύθερου κόσμου» στην ψωροκώσταινα 14 Ελληνικά αεροδρόμια με Φ.Ε.Κ γίνονται Γερμανικά.

 Το παρά φύσιν τραπεζικό ασύδοτο σύστημα αγυρτείας και απάτης ευλογώτατα μισείται… Από το υπουργείο μη Εθνικής Παιδείας συνεχίζεται ο αφελληνισμός που προωθούν οι ανθέλληνες με μία περισσή νεοπλουτίστικη απαιδευσία.

Η σύνταξη των περήφανων γηρατειών πάει σαν την coca cola στην αρχή ήταν κανονική μετά έγινε light και τώρα zero. Η γενοκτονία του «γένους» των πολιτών συνεχίζεται.

 Ο πολιτισμός μας τελικά, δομεί την κρίση του, κομματιάζεται και χάνεται από την ωμότητά του κι εμείς, ο κυρίαρχος Λαός κυριαρχείται, αναξιόπιστα παρακλάδια μιας παρασιτοκομματοκρατίας χρόνων, εκμαυλισμένοι οι περισσότεροι αμυνόμενοι, αρνούμαστε πεισματικά να αντιμετωπίσουμε το φάσμα της προσωπικής μας κρίσης, αγνοώντας ότι το Αύριο χαράζεται από τις σημερινές μας επιλογές και με θανατηφόρα επιπολαιότητα σταθεροί μιμητές μιας ασθμαίνουσας ζωής, κληροδοτούμε το άγχος που μας χαρακτηρίζει και στα παιδιά μας.

 Έτσι κι αλλιώς μία γενιά Ελλήνων θα χαθεί γιατί απλά δεν θα γεννηθεί….