> Voliotaki: Περί Κοινωνικών Αποβλήτων...

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Περί Κοινωνικών Αποβλήτων...


ena tsipouraki

Σάββατο απομεσήμερο στην πλατεία - πάρκινκ του Αγ. Νικολάου. Αυτός εδώ είναι ο απόλυτος ορισμός του ξεδιάντροπου οδηγού και του κοινωνικά απροσάρμοστου! 

Οπως όλοι γνωρίζουμε, καθημερινά (και ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής) ανακατεύεται ένα άναρχο πλήθος πεζών και κάθε είδους οχημάτων σε ένα χώρο που τυπικά ονομάζεται ΠΛΑΤΕΙΑ και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ ακόμη και ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ της εκκλησίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το παρκάρισμα του οποιουδήποτε με οποιοδήποτε όχημα και οποιοδήποτε λόγο!!!
Μηχανές, μηχανάκια, ποδήλατα, αυτοκίνητα, φορτηγάκια, κλούβες, αγροτικά...... όλοι κυκλοφορούν ανάμεσα σε όλους ψάχνοντας θέση για παρκάρισμα ανάμεσα....σε απλούς περιπατητές, σε μανάδες με καρότσια, σε γερόντια, σε ανάπηρους με καρότσια,  σε παράνομους πωλητές και πάγκους..... ώρες-ώρες λοιπόν νομίζεις πως βρίσκεσαι στην Αίγυπτο, εκεί στο Ταχρίρ και όχι σε ένα ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ και την πλατεία του πολιούχου της πόλης σου όπου θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα αναψυχής και ξεκούρασης.
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;; ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;; Ολοι εσείς αιρετοί και μή, ανευθυνοϋπεύθυνοι...... πότε επιτέλους θα βάλετε τάξη μωρέ;;;;