> Voliotaki: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑΣ”. ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑΣ”. ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

parisi-nekroi10

Το Ισλαμικό κράτος αναλαμβάνει με ανακοίνωσή του επισήμως την ευθύνη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γαλλία, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Μόλις λίγη ώρα νωρίτερα ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ μίλησε και ο ίδιος για πράξη πολέμου από το ISIS και μάλιστα για ενέργεια που οργανώθηκε εκτός συνόρων αλλά με βοήθεια μέσα από τη χώρα.
Εντωμεταξύ νωρίτερα σήμερα η οργάνωση είχε δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο προτρέπει όσους μουσουλμάνους δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Συρία να προβούν σε ιερό πόλεμο με επιθέσεις στη Γαλλία: 
”Έχετε πάρει εντολή να πολεμήσετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε -τί περιμένετε λοιπόν; Υπάρχουν όπλα και αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα και στόχοι που μπορούν να πληγούν” διαμηνύουν, χωρίς πάντως να έχει καθορισθεί μέχρι τώρα η ημερομηνία εγγραφής του βίντεο.
Όπως αναφέρουν οι τζιχαντιστές στο κείμενό τους «οι επιθέσεις έγιναν στο όνομα του Αλλάχ από στρατιώτες του Χαλιφάτου που έδωσαν την απάντησή τους σε όλους όσοι κατέστρεψαν τα σπίτια τους, τις ιδιοκτησίες τους».
Στη μακροσκελή δήλωση που κυκλοφόρησε στα Γαλλικά υποστηρίζουν ότι παρακολούθησαν επισταμένως τις τοποθεσίες της επίθεσης που πραγματοποιήθηκαν από μαχητές ζωσμένους με εκρηκτικά και με οπλοπολυβόλα στα χέρια.
«Οι επιθέσεις στο Παρίσι σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο για να δείξουν ότι η Γαλλία είναι από τους πρώτους μας στόχους όσο συνεχίζει την ίδια πολιτική» συμπληρώνεται στο ίδιο κείμενο.
Οι τζιχαντιστές χαρακτηρίζουν το Παρίσι ως «πρωτεύουσα της πορνείας και της αισχρότητςα» και επιβεβαιώνουν ότι την επίθση εκτέλεσαν οχτώ μέλη του Ισλαμικού Κράτους.
Κάνουν ειδική αναφορά στην επίθεση στο θέατρο στο Μπατακλάν γράφοντας ότι «εκατοντάδες αποστάτες είχαν συγκεντρωθεί σε ένα ανήθικο πάρτι πορνείας».
Απειλούν «τη Γαλλία και όσους περπατούν στο ίδιο μονοπάτι ότι θα παραμείνουν στην κορυφή της λίστας των στόχων του Ισλαμικού Κράτους» προσθέτοντας ότι «η μυρωδιά του θανάτου δεν θα φύγει ποτέ από τις μύτες τους για όσο διάστημα ηγείται η Γαλλία της ομάδας των σταυροφόρων».
«Αυτή η επίθεση είναι η αρχή της καταιγίδας και αποτελεί προειδοποίηση γι αυτούς που θέλουν να διδαχθούν» καταλήγει το κείμενο φρίκης από το Ισλαμικό Κράτος.
 foto-analipsis-efthinis-is