> Voliotaki: Η Ζωή ξαναχτυπά σε διπλό επίπεδο: Άγριο κράξιμο σε Τσίπρα-Βούτση για την υπόθεση Πανούση – “Θα ανεχτείτε και τις παρακολουθήσεις των Γερμανών στην Ελληνική Πρεσβεία;”

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η Ζωή ξαναχτυπά σε διπλό επίπεδο: Άγριο κράξιμο σε Τσίπρα-Βούτση για την υπόθεση Πανούση – “Θα ανεχτείτε και τις παρακολουθήσεις των Γερμανών στην Ελληνική Πρεσβεία;”

ZOI

Με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις της στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε θέση… στην πολιτική αντιπαράθεση που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες μετά τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση. 

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης, και διατυπώνει δυο ερωτήματα.
Στην πρώτη ανάρτηση παίρνει θέση για τη μήνυση που υπέβαλαν οι Νίκος Τόσκας και Νίκος Παρασκευόπουλος:«Μήνυση Υπουργών κατά πρ. Υπουργού Πανούση που κάλυπταν μέχρι παρεξηγήσεως οι @atsipras κ Βούτσης. Θα κληθούν οι τελευταίοι ως μάρτυρες;»
Στη δεύτερη ανάρτησή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου διερωτάται εάν: «Η Επ. Θεσμών κ Διαφάνειας θα ερευνήσει τι χρήση παρακολουθήσεων έγινε απ’ το Μέγαρο Μαξίμου; Θα καλέσει τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη;»,
ενώ στην τρίτη και τελευταία διαδοχική ανάρτηση αναφέρεται σε γερμανικό δημοσίευμα περί παρακολουθήσεων από τις μυστικές υπηρεσίες του Βερολίνου της ελληνικής πρεσβείας: 
«Για τις παρακολουθήσεις σε βάρος της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο θα κατατεθεί επίσης μηνυτήρια αναφορά; Ή αυτές είναι ανεκτές;»