> Voliotaki: ΜΠΕΟΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Πάρκινγκ Φιλελλήνων – ΕΡΓΗΛ: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΕΟΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Πάρκινγκ Φιλελλήνων – ΕΡΓΗΛ: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…

Συνεχίζει να κάνει την ανήξερη, εκτός πια και αν όντως είναι άσχετη, η καθηγήτρια κ. Νατάσσα Οικονόμου και να επιχειρεί να αποδώσει στη σημερινή Δημοτική Αρχή προθέσεις για παράκαμψη της νομιμότητας και συναλλαγές με εργολάβους, για ένα έργο, το πάρκινγκ της Φιλελλήνων, που αποτελεί «μαύρη τρύπα» και ντροπή για την πόλη, αφού πέραν της μέγιστης οικονομικής ζημιάς αποτελεί ορατό κίνδυνο ακόμη και για τις οικοδομές που γειτνιάζουν με αυτό, με τις όποιες ενδεχόμενες τραγικές επιπτώσεις.

Η Δημοτική Αρχή Σκοτινιώτη, στην οποία ανήκε, όντως κήρυξε έκπτωτο τον εργολάβο, που σήμερα διεκδικεί το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν όλα αυτά τα λεφτά διατέθηκαν αποκλειστικά για την εκτέλεση εργασιών ή αφορούν και κάποιες άλλες υποχρεώσεις που, ενδεχομένως, θα πρέπει να εξυπηρετηθούν…

Εκείνη, λοιπόν, που γνωρίζει ας μας πει ποια λύση προτείνει για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου…...
ελπίζουμε μόνο να μην είναι προτάσεις σαν κι αυτές, με τις οποίες  αντιμετώπισαν την ΕΡΓΗΛ και ακόμα τρέχουμε να γλιτώσουμε τη ΔΕΥΑΜΒ από την χρεοκοπία και την καταβολή 9 εκατομμυρίων ευρώ που επιδικάστηκαν στην εταιρία…  πάντα εν ονόματι της νομιμότητας!

Γιατί δεν διαφεύγει της προσοχής κανενός ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η πόλη υφίσταται τεράστιες ζημιές σε όφελος τρίτων και εν ονόματι της νομιμότητας που, μονίμως, επικαλείται το γνωστό σύστημα των πολιτικών απατεώνων, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, και το επαναλαμβάνουμε, αν μπορεί ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ας συνταχθεί με αυτούς που πραγματικά μάχονται υπέρ των συμφερόντων της πόλης και όχι των εργολάβων. 

Η φυγομαχία της, συνοδευόμενη μάλιστα από υπεκφυγές και αστεία επιχειρήματα, την εκθέτει για πολλοστή φορά και επιτρέπει τη διατύπωση εικασιών για τις πραγματικές της επιδιώξεις… και ας μη ξεχνά ότι όλοι καθημερινά κρινόμαστε από τους πολίτες…

ΦΩΤΟ Volosnow.gr