του Γιάννη Λαζάρου
Η μαγειρική ως τέχνη ή ως απλή καθημερινή ενασχόληση για τον κορεσμό της πείνας ήταν πάντα σε υψηλά επίπεδα.
Από την εποχή των σπηλαίων μέχρι και το βράσιμο της λαχανίδας στην κατοχή ο άνθρωπος πρόσθετε κάτι για την γεύση και την καλοπέραση.
Διαβάστε περισσότερα
Η μαγειρική ως τέχνη ή ως απλή καθημερινή ενασχόληση για τον κορεσμό της πείνας ήταν πάντα σε υψηλά επίπεδα.
Από την εποχή των σπηλαίων μέχρι και το βράσιμο της λαχανίδας στην κατοχή ο άνθρωπος πρόσθετε κάτι για την γεύση και την καλοπέραση.
Διαβάστε περισσότερα