> Voliotaki: ΑΝΕΛ: Η ΝΔ παίζει το χαρτί της δήθεν θεσμικότητας ...

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΝΕΛ: Η ΝΔ παίζει το χαρτί της δήθεν θεσμικότητας ...


...που έχει ήδη κάψει...
Επίθεση στη Ν.Δ. εξαπέλυσε ο γραμματέας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Γιάννης Μοίρας, κατηγορώντας την συγκεκριμένα ότι μετά «την στρατηγική της πολιτικής πόλωσης και της οξύτητας» παίζει το «χαρτί της δήθεν θεσμικότητας», χαρτί που όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, «έχει ήδη κάψει».

«Μιλάει για συναινέσεις ενώ μέχρι χθες μόλις, τα μέσα διαλόγου που χρησιμοποιούσε ήταν οι χαρακτηρισμοί "ψευτράκος", "πονηρούλης", "χαρούμενος" κ.α. 

Μιλάει για συνεργασίες των υγιών δυνάμεων, το κόμμα που εκπέμπει συνεχώς οσμές διαφθοράς, συναλλαγής και συγκάλυψης δίνοντας πολιτικό άσυλο σε επιφανείς συνεργάτες και συμβούλους που είναι μέσα στις λίστες Λαγκάρντ και υπόλογοι στη Δικαιοσύνη», ανέφερε ο κ. Μοίρας και πρόσθεσε για τη Νέα Δημοκρατία:

«Εκπροσωπεί το παλιό και το φθαρμένο, γι’ αυτό και καταδικάστηκε από το λαό δύο φορές, στις 25 Ιανουαρίου και στις 5 Ιουλίου και το ίδιο θα συμβεί και στις 20 Σεπτεμβρίου».

Ο γραμματέας του κόμματος, κάλεσε τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν τους ΑΝΕΛ, που όπως είπε, «θα είναι και πάλι μετά τις εκλογές ο βασικός ισχυροποιητικός σταθεροποιητικός παράγοντας».