> Voliotaki: Έπαθε πανικό ο Αλέξης! Η Δημοσκόπηση που προκαλεί πονοκέφαλο στον Τσίπρα!

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Έπαθε πανικό ο Αλέξης! Η Δημοσκόπηση που προκαλεί πονοκέφαλο στον Τσίπρα!

5tsipras_dimoskopisii2


Δύο μέρες μετά την «επεισοδιακή» συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης τάχθηκε υπέρ των κινήσεων του Αλέξη Τσίπρα γράφοντας στο twitter τα εξής:
«Συνέδριο: Ενιαίο, δημοκρατικό κόμμα ή ομοσπονδία καπετανάτων; Ευρώ ή Δραχμή; Κόμμα του 40% ή του 4; Τσίπρας ή Λαφαζάνης; Ενότητα η διάσπαση;».

Η συγκεκριμένη αναφορά, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι, καθώς εδώ και εβδομάδες έχει αρχίσει να ακούγεται και να γράφεται χωρίς να διαψεύδεται , πως είναι στα σκαριά το νέο κόμμα από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαρρέονται, το νέο κόμμα έχει αρχίσει, με ή χωρίς τη θέληση του Παναγιώτη Λαφαζάνη να «μετριέται» τις τελευταίες ημέρες.

Η Αριστερή Πλατφόρμα βρίσκεται σε εγρήγορση και περιμένει να δει αποτελέσματα -η συγκέντρωση στο Πανελλήνιο γέμισε προσδοκίες-την ίδια ώρα που και στο Μαξίμου δείχνουν διατεθειμένοι να «μετρήσουν» το κόμμα και πόσο «βλαβερό» θα είναι για την κυβέρνηση ενόψει μια πιθανής εκλογικής αναμέτρησης τους επόμενους μήνες.