> Voliotaki: Σημαντική η διατροφική αξία της ελιάς

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Σημαντική η διατροφική αξία της ελιάς

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό καρπό της Μεσογείου και αγαπημένο τρόφιμο των Ελλήνων, από την αρχαιότητα έως σήμερα. 

Η ελιά καταναλώνεται ως ορεκτικό, συνοδεύει όσπρια, σαλάτες, μεζέδες και άλλα παραδοσιακά πιάτα και χρησιμοποιείται ως συστατικό σε μεγάλο αριθμό συνταγών της σύγχρονης μεσογειακής -και όχι μόνο- κουζίνας. Πέρα όμως από τη μοναδική γεύση...

Διαβάστε περισσότερα