> Voliotaki: ΙΔΟΥ ποιός είναι ο Χάρης Θεοχάρης. Ο εκπρόσωπος απατεώνων που τώρα βρίσκεται στην βουλή.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΙΔΟΥ ποιός είναι ο Χάρης Θεοχάρης. Ο εκπρόσωπος απατεώνων που τώρα βρίσκεται στην βουλή.


ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ», ενώ οι εισαγγελείς κοιμούνται.


Χάρης Θεοχάρης λοιπόν. Βουλευτής με το Ποτάμι. Που μας ενημέρωσε για το τεράστιο σχέδιο συνωμοσίας όπου αυτή την στιγμή στο Μαξίμου ετοιμάζονται για την δραχμή. Με μυστικό κλιμάκιο από το ΓΛΚ.

Η αποκάλυψη αυτή φανερώνει οτι ο κύριος Θεοχάρης είναι οξύνους και εκπληκτικός στην έρευνα. Εδώ λοιπόν προκύπτει ένα τεράστιο ερώτημα:

Ο κύριος Θεοχάρης υπήρξε στενός, στενότατος συνεργάτης του προφυλακισμένου απατεώνα της Ασπις, κυρίου Ψωμιάδη. Ο κύριος Θεοχάρης μάλιστα ως φαίνεται από το ντοκουμέντο, υπήρξε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ο οξύνους λοιπόν κύριος Θεοχάρης, δεν ειχε αντιληφθεί ότι πληρωνόταν από χρήματα – προϊόντα απάτης; Δεν ηταν δα κλητήρας, κοτζαμ εκπρόσωπος ήταν. Θα μου πεις εδώ κοτζαμ αντιπρόσωπος της Lehman Brothers ήταν και δεν πήρε μυρουδιά την απάτη.

Όμως, σύμφωνα με το ντοκουμέντο που αποκάλυψε το Ολυμπία, ο κύριος Ψωμιάδης έκλεψε τα χρήματα των ασφαλισμένων, πολλών εξ αυτων με ανίατες ασθένειες. Δείτε τις εντολές που απέστειλε ο Ψωμιαδης για να εξαφανίσει τα χρήματα σε τραπεζες της Βόρειας Ευρώπης.

Αυτές οι εντολές δόθηκαν από τα γραφεια της Ασπις. Ο κύριος Θεοχάρης λοιπον με τον βαρύγδουπο τίτλο, δεδομένο οτι ο Ψωμιαδης δεν ήξερε ουτε να ανοίγει υπολογιστή, δεν ειχε πάρει ήδη το πλιάτσικο; ΙΤ EXPERT ειναι ο άνθρωπος, με τέτοιες ικανότητες έρευνας. Ενημέρωσε τις αρχές; Παρέδωσε τον σκληρό δίσκο; Πρόλαβε το έγκλημα που έστειλε ακομα και στον θάνατο αθώους πολίτες;

Εάν δεν το κατάλαβε, τότε είναι αναρμόδιος να κάνει τον Πουαρό και να ανακαλύπτει μυστικές συναντήσεις.

Εαν όμως το κατάλαβε, τότε ας τον καλέσει ο εισαγγελέας να πει την γνωμη του για τα κατωτέρω
Και πάλι μόνον στην Ελλάδα θα μπορούσε ένας τύπος με το παρελθόν του Θεοχάρη να αναλάβει ανώτατη κρατική θέση, συνδεόμενη με τα έσοδα, αλλά να γίνει και βουλευτής.

Σε χώρες με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης όπως η Κίνα, οι Θεοχάρηδες ξέρετε που καταλήγουν. Γι’ αυτό υπάρχει και αναπτυξη.