> Voliotaki: ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι κάνει η Ελ Μακφερσον και διατηρεί αυτή τη ΚΟΡΜΑΡΑ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι κάνει η Ελ Μακφερσον και διατηρεί αυτή τη ΚΟΡΜΑΡΑ


Καλέ το ακούσαμε και αυτό! Η Ελ Μακ Φέρσον έχει πάντα στην τσάντα της ένα τεστ ούρων, προκειμένου να διατηρεί αυτό το αψεγάδιαστο σώμα σε φόρμα!

Τι κι αν είναι 51 χρόνων; Για εμάς η Ελ ΜακΦέρσον είναι πάντα ΤΟ ΚΟΡΜΙ !Το μοντέλο μίλησε στην London Evening Standard για όλα τα μυστικά της, προσθέτοντας ότι «εκτός από τα 45 λεπτά την ημέρα και 6 ημέρες την εβδομάδα εκγύμναση, συνδυάζοντας κολύμπι, ορειβασία, water ski και τρέξιμο στην παραλία», συστηματικά φροντίζει το σώμα της με θεραπείες για την αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος της.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί τεστ ούρων, το οποίο κουβαλάει στην τσάντα της και το κάνει όποτε θεωρεί ότι είναι αναγκαίο!

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η ΜακΦέρσον έχει μόνιμα μαζί της ένα ειδικό τεστ ούρων με το οποίο μετριέται το pH και τσεκάρει την αλκαλική κατάσταση του οργανισμού. «Πιστεύω ότι τα περισσότερα προβλήματα προέρχονται από την οξείδωση του σώματος.

Ένας οργανισμός με αλκαλικό PH έχει καλύτερο μεταβολισμό, αποβάλει πιο εύκολα τα περιττά κιλά. Για αυτό και το κόκκινο κρέας, το λευκό αλεύρι και τα γαλακτοκομικά δεν λειτουργούν στο δικό μου σώμα. Περιστασιακά καταναλώνω μαύρη σοκολάτα, μπισκότα digestive και Marmite», εξηγεί η αέναη καλλονή.