> Voliotaki: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΛΟΥΧΑΣ: Να καταδικαστεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΛΟΥΧΑΣ: Να καταδικαστεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών και να εξυπηρετήσει το κρατικό χρέος, βάζει χέρι και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στα ταμειακά διαθέσιμα Δήμων, Περιφερειών και άλλων δημόσιων οργανισμών.

Η ενέργεια αυτή της κυβέρνησης είναι απαράδεκτη, εντάσσεται στους σχεδιασμούς γύρω από την έκβαση της διαπραγμάτευσης που γίνεται προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών, με δεδομένα τα νέα και επώδυνα μέτρα για το λαό. Η απόφαση της κυβέρνησης οδηγεί μέσω και της λειτουργίας των δήμων σε παραπέρα χτύπημα των ήδη περιορισμένων δικαιωμάτων και αναγκών των λαϊκών οικογενειών.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου πρέπει να συνεδριάσει άμεσα και να καταδικάσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Πρέπει να πάρουν θέση όλες οι παρατάξεις και οι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι εκλεγμένοι.

Υπενθυμίζουμε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης, ζητήσαμε να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση με θέμα τα οικονομικά των Δήμων ενόψει του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Βόλος, 21 Απριλίου 2015
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου
Απόστολος Νάνος
Θεόδωρος Τσαλούχας