> Voliotaki: Την Κριθαριά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Την Κριθαριά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος


Την περιοχή της Κριθαριάς επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Ο Δήμαρχος άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε να δοθούν λύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.


Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι ζήτησαν να τοποθετηθούν ομπρέλες και παγκάκια στην παραλία της Κριθαριάς ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και δύο χημικές τουαλέτες, καθώς επίσης στους δρόμους που οδηγούν στην παραλία να απαγορευθεί η διέλευση των αυτοκινήτων και ουσιαστικά να λειτουργούν ως πεζόδρομοι.


Παράλληλα μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή υπάρχει και με τα σπίτια στην παραλία καθώς φαίνεται πως σε όλες τις περιπτώσεις έχουν γίνει αυθαιρεσίες αναφορικά με την απόσταση που πρέπει να έχουν τα οικήματα από τον αιγιαλό.

Επίσης αίτημα των κατοίκων είναι να ασφαλτοστρωθεί ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στο γήπεδο και στην παραλία ενώ αναφέρθηκαν και στο πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα.


Από την πλευρά του ο κ. Μπέος διερωτήθηκε γιατί ένα σημείο δίπλα στο γήπεδο έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο ζητώντας την άμεση παρέμβαση και τον καθαρισμό του από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καντόλα τονίζοντας ωστόσο πως οι ίδιοι οι κάτοικοι είναι υπεύθυνοι να κρατούν την περιοχή τους καθαρή και δεσμεύτηκε παράλληλα να τοποθετηθεί στην αρχή της παραλίας ξύλινη λυόμενη πέργκολα έως και το τέλος του έτους.

Τέλος ο κ. Μπέος ζήτησε από τους κατοίκους να συγκεντρώσουν όλα τα αιτήματα και να του τα παραδώσουν ώστε άμεσα να δρομολογηθούν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις.