> Voliotaki: Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ επιτέλους και στο Βόλο... ΖΩΝΤΑΝΑ!

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ επιτέλους και στο Βόλο... ΖΩΝΤΑΝΑ!

Για μία και μόνη εμφάνιση, με foul band (!!!) και τραγούδια από την εποχή των Olympians μέχρι και σήμερα - Η παράσταση που σπάει ταμεία 

Για την ιστορία, ο Πασχάλης με το συγκρότημα Olympians ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις και που προσάρμοσε τον ελληνικό στίχο στο λεγόμενο ελληνικό μοντέρνο τραγούδι. 


Η καριέρα του ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία με το συγκρότημα των Olympians, με τους οποίους έμελλε να αλλάξει όλη η ελληνική μουσική. Μάλιστα σε συναυλία τους στην Αθήνα, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 5 Οκτωβρίου του 1966, οι 60.000 θεατές αποθέωσαν τον Πασχάλη...


Ακολούθησε η επιτυχημένη σόλο καριέρα του με πάμπολλες επιτυχίες.




Το 1977 συμμετέχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Μπέσσυ Αργυράκη και καταφέρνουν να φέρουν την Ελλάδα στην 5η θέση με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Σέβης Τηλιακού.




Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 μεγάλους δίσκους και αμέτρητους μικρούς. Πολλοί εξ αυτών έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ξεπερνώντας τις 200.000 αντίτυπα. Η κυκλοφορία των δίσκων του Party On The Rocks, 9 Τρόποι Αγάπης, Ερωτικά Μηνύματα, Παντού Φωτογραφίες σου, αποτελούν έως και σήμερα σταθμό στην ελληνική δισκογραφία, με πωλήσεις ρεκόρ 150.000 - 200.000 αντίτυπα.




ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ