> Voliotaki: Γιατί είπε όχι η Ασημακοπούλου στον Σαμαρά – Όλο το παρασκήνιο

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί είπε όχι η Ασημακοπούλου στον Σαμαρά – Όλο το παρασκήνιο

O ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Τη θέση της γενικής γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας αρνήθηκε η βουλευτής Β' Αθηνών Άννα Ασημακοπούλου, για προσωπικούς λόγους, όπως είπε στον Α. Σαμαρά τον οποίο επισκέφτηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Δεν θα αναλάβει τελικά τη θεση της γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ η βουλευτής του κόμματος στη Β´ Αθηνας...
Άννα Ασημακοπουλου με αφορμή προσωπικών λόγων οπως αναφέρουν οι πληροφοριες.

Η κ.Ασημακοπούλου επισκεφτηκε σήμερα τον πρωι τον πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του στην Κηφιςια και αφου τον ευχαρίστησε για την τιμητική πρόταση, τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να την αποδεχθεί, καθώς θα πρέπει να μετακινείται διαρκώς μεταξύ Αθήνας και Ιωαννίνων για οικογενειακές υποχρεώσεις.

Μάλιστα απο το περιβάλλον της βουλευτή λέγεται οτι αυτός ειναι ο μοναδικός λόγος καθώς η κ. Ασημακοπουλου ήθελε να συναντήσει η ίδια τον κ. Σαμαρα και να τον ενημερώσει για την αποφαση της.

H τοποθέτηση της Κα Αςημακοπουλου έπρεπε να γινει μετα απο αλλαγή στον κανονισμο λειτουργίας της ΚΟ της ΝΔ καθώς προβλεπόταν πως γενικός γραμματέας εκλέγεται βουλευτής που έχει διατελέσει μέλος του Κοινοβουλίου για έξι τουλάχιστον έτη, ενώ η κ.Ασημακοπούλου εκλέχθηκε για πρώτη φορά τον Ιουνιο του 2012.

Ο κ Σαμαρας μετα απο αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να επιλέξει κάποιον άλλο βουλευτή για τη θεση αυτή ενω οι πληροφοριες αναφέρουν οτι δεν εχει αποφασίσει ακομη το πρόσωπο που θα επιλέξει.