> Voliotaki: Μεγαλοεπιχειρηματίας απείλησε τον Καμμένο γιατί έστειλε τον κανακάρη του στα σύνορα!

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Μεγαλοεπιχειρηματίας απείλησε τον Καμμένο γιατί έστειλε τον κανακάρη του στα σύνορα!

Οργή έχει προκαλέσει σε ορισμένους μεγαλοσχήμονες η απόφαση του Πάνου Καμμένου να μεταθέσει μαζικά εκατοντάδες στρατιώτες από τα «σύνορα» της λεωφόρου Μεσογείων στα σύνορα του Έβρου.

Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει ο νέος υπουργός Άμυνας είναι περιστατικό που σημειώθηκε με μεγαλοεπιχειρηματία της χώρας του οποίου ο γιος υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο υπουργείο.


Ο γνωστός επιχειρηματίας όταν ενημερώθηκε από τον γιο του για την έκτακτη μετάθεση προς τον Έβρο, του έδωσε εντολή να αρνηθεί την μετάβαση του μέχρις ότου ο ίδιος λύσει το «πρόβλημα» με το νέο υπουργό.

Μετά από δεκάδες προσπάθειες κι ενώ ο Πάνος Καμμένος ήταν συνεχώς μη διαθέσιμος στα τηλέφωνα του επιχειρηματία, ο υπουργός συνομίλησε μαζί του για να τον ενημερώσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση για τον κανακάρη του και θα πρέπει να το πάρει απόφαση.

Ο επιχειρηματίας είχε το θράσος να πει στον Πάνο Καμμένο πως ο γιος του θα πάρει αναβολή στράτευσης για να μείνει στο σπίτι του και θα επιστρέψει να κάνει τη θητεία του σύντομα, όταν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα έχει νέο υπουργό. Ο Πάνος Καμμένος γέλασε και του έκλεισε στη συνέχεια το τηλέφωνο.