> Voliotaki: Πανηγύρι στην Ιταλία από το "ΝΑΙ της Γερμανίας" (όχι της τρόικας ή της ΕΕ)... Θα κερδίσουμε ως Ιταλία έως 11 δισεκατομμύρια!

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Πανηγύρι στην Ιταλία από το "ΝΑΙ της Γερμανίας" (όχι της τρόικας ή της ΕΕ)... Θα κερδίσουμε ως Ιταλία έως 11 δισεκατομμύρια!

Mην ξαναμιλίσει ΚΑΝΕΝΑΣ (που δεν είναι σε διατεταγμένη Υπηρεσία) για ενότητα των χωρών του Νότου!
Οοικονομικός αναλυτής της "La Repubblica" Balestreri, κορυφαίος αναλυτής, επισημαίνει: "Γιατί το ΝΑΙ της Γερμανίας, βοηθάει την Ιταλία"! Μέχρι και 11 δισεκατομμύρια μέσα στο 2015, τα κέρδη της Ιταλίας από το πρόγραμμα της Ελλάδας -  Balestreri: "Perché il sì della Germania alla Grecia aiuta l'Italia"(Δείτε το βίντεο: ΕΔΩ)
   
Έστησε πανηγύρι ο Matteo Renzi από το "ΝΑΙ της Γερμανίας" στο σχέδιο που οι ΄'ιδιοι αποφάσισαν για την Ελλάδα.

Οι οικονομικοί αναλυτές της Ιταλίας εξηγούν πως όσο η Ελλάδα είναι σε πρόγραμμα, αυτοί πλουτίζουν μαζί με την Γερμανία!
  
Όσο η Ελλάδα είναι υποδουλωμένη στους θεσμούς (κι εμείς έτσι θα λέμε την τρόικα, για να "εκσυγχρονιστούμε), τα Spread πέφτουν! 100 μονάδες είχαν να φτάσουν από το 2010 κι αυτό επειδή η Ελλάδα μπήκε σε "πρόγραμμα" εκ νέου, το οποίο ενέκρινε η Γερμανική βουλή! - La Germania approva gli aiuti ad Atene. Spread sotto quota 100 punti
  
Η "La Repubblica", η μεγαλύτερη ιταλική εφημερίδα που στήριζε "Λίστα Τσίπρα" στην Ιταλία και εξέλεξε 6 ευρωβουλευτές, μεταξύ αυτών την Barbara Spinelli, το υπ' αριθμό ΕΝΑ στέλεχος της εφημερίδας...

Από τη Σίβυλλα