> Voliotaki: "Πανικό και άμυνα" βλέπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πίσω από την διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

"Πανικό και άμυνα" βλέπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πίσω από την διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης

Δείγμα «πανικού και άμυνας» καθώς και «προσπάθεια μαντρώματος βουλευτών και τίποτα παραπάνω» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, την διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης που προκάλεσε η κυβέρνηση, και ξεκινά την Τετάρτη.

Ο κ.Κουίκ εκτίμησε ότι τα κόμματα που συγκυβερνούν «θα μπορούσαν να περιμένουν ένα, ενάμιση μήνα, που θα έχουμε την ψήφιση του προϋπολογισμού, που - κατά τεκμήριο - σε όλο τον κόσμο είναι και μια ψήφος εμπιστοσύνης».


Επίσης συμπλήρωσε ότι «αυτό το επικοινωνιακό "κόλπο" δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα, διότι όπως βλέπετε και από τις γενικότερες εξελίξεις, οι "180" - που θέλει διακαώς η συγκυβέρνηση - δεν θα βρεθούν».

Κάτι που σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημαίνει ότι θα πάμε για εκλογές μέχρι τον Μάρτιο. «Το αργότερο - συνταγματικά, μπορεί να πάμε και μέχρι τον Μάρτιο - αλλά εγώ πιστεύω μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουν γίνει».