> Voliotaki: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Πατσιαντάδες και Σκοτινιώτηδες να παραχωρήσουν τις θέσεις τους...

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Πατσιαντάδες και Σκοτινιώτηδες να παραχωρήσουν τις θέσεις τους...

Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εργασίες εγκεκριμένες από το Δημοτικό Συμβούλιο, το ανώτατο αιρετό πολιτικό όργανο της πόλης, «σταμάτησαν» με απόφαση ενός Αστυνομικού Διευθυντή, χωρίς να υπάρξει ούτε μια φωνή διαμαρτυρίας από τους επαγγελματίες δημοκράτες – πολιτικούς, που κατά τα άλλα συγκροτούν συνταγματικά (και άλλα…) τόξα!

Άλλη μια τρανή, αδιαμφισβήτητη απόδειξη, ότι μέχρι χθες σε αυτόν τον τόπο βασίλευαν οι υποκριτές και
ιδιοτελείς, αυτοί που θεωρούσαν (και ακόμη θεωρούν) την πόλη προσωπικό τους μαγαζί και τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες προσωπικούς υπηκόους, πειθήνιους στις ορέξεις και τα συμφέροντά τους.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, υπό τις παροτρύνσεις και τις επευφημίες δήθεν αριστερών, «σωτήρων» της πόλης κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, παρεμβαίνει, κρίνει και εν τέλει αποφασίζει για τη βούληση του λαού του Βόλου, που εκφράστηκε μόλις πριν πέντε μήνες με τρόπο συντριπτικό!

Θα προτείναμε – με βάση την ιδιότυπη αυτή άποψη περί Δημοκρατίας και Ελευθερίας – Πατσιαντάδες και Σκοτινιώτηδες να παραχωρήσουν τις θέσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στον Αστυνομικό Διευθυντή και τους συνεργάτες του, προκειμένου να υπάρχουν και άμεσες συλλήψεις συμβούλων, αν οι αποφάσεις δεν είναι αρεστές!

Ωστόσο πέραν της γραφικότητας και της πολιτικής αλητείας όσων προκάλεσαν το προσωρινό σταμάτημα των εργασιών στην Ιάσονος και τη Δημητριάδος, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα που αναφέρονται στη βούληση της νέας Δημοτικής Αρχής και των πολιτών του Βόλου, να βγάλουν επιτέλους την πόλη από το τέλμα, να αλλάξουν σελίδα και να την καταστήσουν μια σύγχρονη, ελκυστική στους πολίτες και τους επισκέπτες της, ευρωπαϊκή πόλη.

Η αντίδραση του πραγματικού μαύρου και αντιδραστικού μετώπου, σε κάθε νέα προσπάθεια, παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες όσων το συγκροτούν, φυσικά και δεν πρόκειται να σταματήσει το αγώνα της, υπό τον Αχιλλέα Μπέο, Δημοτικής Αρχής, για να κλείσουν οι πληγές που άφησαν όλοι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν χρόνια τώρα την πόλη και την άφησαν χωρίς έργα, χωρίς νερό, χωρίς υποδομές, χωρίς όνειρο και ελπίδα και με χρέη 40 εκατομμυρίων ευρώ!.

Η νέα Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να πετύχει για το καλό της πόλης και θα πετύχει. Αθλιότητες, ρουφιανιές και λοιπές πολιτικές αλητείες δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα, τόσο στους υποκινητές, όσο και στους εκφραστές τους.

Σημ. Ο κ. Αστυνομικός Διευθυντής θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι το έργο, που χωρίς δικαιοδοσία χθες προσωρινά σταμάτησε, θα κληθεί πολύ σύντομα να το αστυνομεύσει για την καλή του λειτουργία, ως εκ των καθηκόντων του οφείλει. Και αν δεν το πράξει, τότε θα πρέπει να δώσει πειστικές εξηγήσεις πρώτα στους πολίτες και μετά στην υπερκείμενη αρχή του.

Σημ 2. Σε ό,τι αφορά τα τσιράκια – εκδότες και δημοσιογράφους, υπηρέτες του σάπιου συστήματος θα τους επαναλάβουμε ότι όσο κι αν βυσσοδομούν τα ταμεία του Δήμου έκλεισαν οριστικά για αυτούς