> Voliotaki: Είσαι ψεύτης Μπατζιάκα...

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Είσαι ψεύτης Μπατζιάκα...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Την Παρασκευη 12/9/2014 στις 11:30 π.μ και στην εκπομπη του ραδιο Μαρκονι, ολα στην φορα του Γιωργου Κουμιωτη, τηλεφωνησα εκφραζοντας το παραπονο μου για την καθυστερηση των προνοιακων επιδοματων. Με ηπιους τονους εξηγησα τι ρολο εχουν αυτα τα χρηματα για τους δικαιουχους τους. Αμεσα ο κυριος Κουμιωτης, ευεσθητοποιηθηκε καταλαβαινοντας την κρισημοτητα του θεματος και καλεσε τον αντιδημαρχο προνοιας για εξηγησεις.
Ο αντιδημαρχος προνοιιας, ειπε οτι εχει υπογραψει τα εγγραφα και οτι ΣΤΙΣ 15/9/2014 τα χρηματα θα ειναι στους λογαριασμους των δικαιουχων. Πραγματι εως και αυτην ωρα που γραφω αυτες τις γραμμες ΔΕΝ ΕΧΕΙ πληρωθει κανεις. Αν κυριε Μπατζιακα εχετε την αντιληψη και την νοοτροποια οτι εχετε να κανετε με ποδοσφαιρικα σωματεια, γελιεσται. Αυτα τα θεματα χρειαζονται σοβαροτητα, ειληκρινια και ευαισθησια, που οπως ακουστηκε και στο τηλεφωνο που μιλησατε χασκογελωντας εσεις ΜΗ αντιλαμβανομενος την κρισημοτητα του θεματος δεν εχετε τιποτα απο τα... τρια... ως ψευτη λοιπον θα σας αντιμετωπιζουμε οι δικαιουχοι και οι οικογενειες τους. Καλω τον κυριο Κουμιωτη Γιωργο για την επαληθευση των ανωτερο, να σας βγαλει παλι εκ νεου στον αερα και προσωπικα εγω, να παραιτηθειτε απο αντιδημαρχος προνοιας. Ψευτες δεν χρειαζομαστε σε θεσεις ευθυνης.
Παραθετω και ενα μικρο αποσμασμα απο σημερινη συνεδριαση της νεοσυσταθεισας οικονομικης επιτροπης...

Τα προνοιακά επιδόματα

Την επόμενη εβδομάδα, οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των 2.607 δικαιούχων.

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κατανεμήθηκε το ποσό 119.650.883 ευρώ στους Δήμους αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους για τους μήνες Ιουλίου – Αυγούστου. Στο Δήμο Βόλου αντιστοιχεί επιχορήγηση ύψους 1.971.558 €, κι όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Παρασκευή τα χρήματα πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων και το πολύ σε μια βδομάδα οι δικαιούχοι θα μπορούν να έχουν στα χέρια τους τα χρήματα

Το θέμα ήρθε προς έγκριση και στην σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με τον σύμβουλο της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Απ. Παπατόλια, να δηλώνει ότι μέχρι να γίνει συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής, που έθεσε η παράταξή του, μέχρι τότε θα ψηφίσει σε όλα τα θέματα λευκό.