Σύμφωνα με νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, η κατανάλωση ψαριού, ψημένου στο φούρνο ή στη σχάρα, μία φορά την εβδομάδα, σχετίζεται με βελτίωση της υγείας του εγκεφάλου, ανεξάρτητα από την περιεκτικότητα του ψαριού σε ω-3 λιπαρά οξέα.
Για τους σκοπούς της μελέτης, η οποία δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Preventive Medicine, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν…
Διαβάστε περισσότερα
Για τους σκοπούς της μελέτης, η οποία δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Preventive Medicine, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν…
Διαβάστε περισσότερα