> Voliotaki: Επιλογή προισταμένων στον Δήμο Βόλου από τον Άννα στον Καιάφα

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Επιλογή προισταμένων στον Δήμο Βόλου από τον Άννα στον Καιάφα

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Προσπαθώντας για πολλοστή φορά να πάρω μια απάντηση σχετικά με την διαδικασία επιλογής προισταμένων στον Δήμο Βόλου κατέθεσα ερώτημα - ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου μέσω της πολυδιαφημισμένης υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα το ερώτημα μου
"Θα ήθελα να με ενημερώσετε σε ποιό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία επιλογής προισταμένων στον Δήμο Βόλου, καθώς και πότε αναμένετε να ολοκληρωθεί?"

Η απάντηση της Υπηρεσίας ήταν άμεση (ομολογώ) αλλά δείτε τι μου απαντάει:

"Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «Ενημέρωση για την επιλογή προϊσταμένων στο Δήμο Βόλου» σας ενημερώνουμε ότι έγκυρες πληροφορίες σχετικά με το θέμα μπορείτε να λάβετε από τους αρμοδίους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας, απευθυνόμενη στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Βόλου κ. Ευμορφία Ναούμ, (τηλ. 24213 53114) ή στην Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ελένη Γελαδά, (τηλ. 24213 53121). Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου."

Η όλη ανάρτηση για τον λόγο του αληθές βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://dimosvolos.gr/15242/?p=1550

Βγάλτε τα συμπεράσματα σας