> Voliotaki: Σαμαράς: Απογειωνόμαστε, με τη Μalaisian Airlines

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς: Απογειωνόμαστε, με τη Μalaisian Airlines

Oπρωθυπουργός παρουσίασε τον οδικό χάρτη της Ελλάδας, αλλά έλειπε ο Μπόμπολας.

Γενικά ο οδικός χάρτης Σαμαρά είναι γεμάτος διόδια. Πληρώνεις παντού.

Οι εθνικές μπάσκετ και ποδοσφαίρου είναι οι μόνες εθνικές στην Ελλάδα στις οποίες...
δεν έχουν μπει διόδια.

Ενα γέλιο, μα ένα γέλιο που έριξε η τρόικα όταν άκουσε για μείωση του πετρελαίου θέρμανσης 30%, άλλο πράγμα! Χα, χα, χα!

Απογειωνόμαστε, είπε ο Σαμαράς. Με τη Μalaisian Airlines. Το μόνο που δεν ξέρει, συμπλήρωσε, είναι αν θα συντριβούμε ή θα εξαφανιστούμε.

Αγκαλιάστηκαν Καραμανλής και Σαμαράς και έσπασαν πέντε σπόνδυλοι του πρωθυπουργού και τρέχει τώρα πάλι στους ορθοπεδικούς μετά την ισχιαλγία.

Κάθισαν πάντως δίπλα δίπλα και ο Καραμανλής έσπασε τη σιωπή του και γέλασε δυνατά, όταν ο Σαμαράς τού είπε ένα ανέκδοτο για τον ΕΝΦΙΑ.

Η συνέντευξη Βενιζέλου ήταν πάντως εντελώς αδιάφορη, γιατί δεν ήταν από κάτω ο Γ. Παπανδρέου να τον τρολάρει με διάφορα συνθήματα.

Εν πάση περιπτώσει, ο Βενιζέλος ένιωθε σαν στο σπίτι του. Στη Θεσσαλονίκη είχε ανακοινώσει το χαράτσι.

Πού τον θυμήθηκε τον Κριαρά στην ομιλία του ο Αντωνάκης; Παραλίγο να μιλήσει και για τον Αντώνη Βαρδή και να μοιράσει κυριακάτικες με τις κασετίνες των τραγουδιών του.

Συμπέρασμα: Αηδία έχει καταντήσει η επίσκεψη πολιτικών στη ΔΕΘ και οι πρώτοι που αντιδρούν είναι οι Θεσσαλονικείς. Ο Τερκενλής πλησίασε και είπε στον Σαμαρά ότι τους έχει πρήξει όλους, πιο πολύ και από τα τσουρέκια του.


Οποιος αρχηγός κόμματος δεν πάει στη Θεσσαλονίκη θα πάρει σίγουρα 95% στη Βόρεια Ελλάδα. Υπάρχει έτσι πιθανότητα να δούμε πρωθυπουργό μέχρι και τον Κουβέλη.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn