> Voliotaki: Άλλο ένα ζαβό....

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Άλλο ένα ζαβό....

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο κακός ο γείτονας είναι χειρότερος και από τον χειρότερο εχθρό, μιας και πρώτα δοξάζεις το Θεό κι έπειτα καλημερίζεις το γείτονα..Αν και για το πρώτο, κρατώ τις επιφυλάξεις μου ότι γίνεται!
..Και κλείσανε λοιπόν την Αύρα (όλως τυχαίως μετά την άφιξη του καινούργιου γείτονα) για λόγους που εδώ και εκατό χρόνια δεν τους είχανε αγγίξει. Και αφήσανε τον κόσμο του Βόλου και των γύρω περιοχών χωρίς service!


Γιατί πιο service μπορεί να έχει ένα μαγαζί με μακαρονάδες, πίτσες κτλ, όταν στον κατάλογο γράφει άλλα από αυτά που εν τέλει σερβίρει; Σαλάτα με φράουλα, αλλά "ξέρετε εννοούμε σιρόπι φράουλας και κομματάκια μήλου, απλώς δεν το γράφουμε", ζυμαρικά χωρίς κρέμα γάλακτος "αλλά ξέρετε είναι όπως τα βγάζει ο σεφ!", για να μην μιλήσω για τις αποδείξεις : 1.5 λίτρο νερό πληρώσαμε στην απόδειξη, 1 λίτρο νερό μας φέρανε..Θέλουμε το μισό μας λίτρο πίσω! Βγάλε άκρη τώρα εσύ, κοσμάκι έρημε..Λευκή μπύρα πήραμε, μαύρη πληρώσαμε!

Τοστάκια δεν σερβίρουμε αν δεν ανοίξει η κουζίνα μετά τις 17.00! Γιατί κυρία μου; προφανώς επειδή ο Άναυρος κατάντησε μια μονοπωλιακή οικογενειακή επιχείρηση, οπότε "δεν σας νοιάζει"

Αλλά που να βρει μυαλό ο Nεο-Έλλην να τους ρίξει "μαύρο στο μαυρογιαλούρο''; Κάνει πίσω ο Έλληνας από το φαί;

Όχι..άλλωστε το κατοχικό σύνδρομο ακόμα ζει κυρίες και κύριοι στα ντουλάπια με τα χιλιάδες ζυμαρικά και σάλτσες!

Kαι ο νοών, νοείτω!

Καλό σας καλοκαίρι και μακριά από "ξύπνιους"!!!

Αναγνώστης και πάλι..