> Voliotaki: ΒΙΝΤΕΟ-«Η κόρη μας είναι ζωντανή»

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-«Η κόρη μας είναι ζωντανή»

Δεν έχουν πάψει λεπτό να ελπίζουν. Δεν πέρασε ούτε μία στιγμή που να πιστέψουν ότι η κόρη τους είναι νεκρή. 

Ο Τζόρτζ και η Άντζελα Ντιντζίσκι γονείς της 25χρονης μηχανικού αεροδιαστημικής, επιβάτη της πτήσης ΜΗ17 των Μαλαισιανών αερογραμμών, δεν βγάζουν από το μυαλό τους ότι η Φατιμά είναι ζωντανή.

Είναι τέτοια η δύναμη και ο πόνος της ψυχής τους που αψήφησαν κάθε κίνδυνο και χθες έφτασαν στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας κοντά στο Ντόνετσκ. Είναι οι πρώτοι συγγενείς θυμάτων που κατόρθωσαν να μπουν στην εμπόλεμη ζώνη της ανατολικής Ουκρανίας.

Δακρυσμένοι περπάτησαν για ώρα στο έδαφος που κατέπεσε το Boeing 777. Κοιτούσαν και ξανακοιτούσαν μήπως και βρουν κάποιο σημάδι της 25χρονης Φατιμά. Άφησαν μία πελώρια ανθοδέσμη πάνω στα συντρίμμια και συνέχισαν να βαδίζουν βουβοί.

Δείτε το βίντεο:




Η τελευταία «επικοινωνία» που είχαν με τη Φατιμά ήταν αρκετή ώρα, μετά την τραγωδία στην Ουκρανία. Δέχθηκαν κλήση από το κινητό τηλέφωνο της κόρης τους. Απάντησαν, χωρίς να ακούσουν τη φωνή της.

«Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε, μέχρι να τη βρούμε. Η κόρη μας είναι ζωντανή», είπε ο Τζόρτζ Ντιντζίνσκι στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην περιοχή.