> Voliotaki: Απειλεί "Θεούς και δαίμονες" ο Μαζιώτης - "Θέλω να πάω στη φυλακή!"

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Απειλεί "Θεούς και δαίμονες" ο Μαζιώτης - "Θέλω να πάω στη φυλακή!"



"Αλλαγή πλεύσης" από τον αρχιτρομοκράτη, Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος ενώ αρχικά συνεργαζόταν, μετά τη συνάντηση με τη δικηγόρο του, απαιτεί να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, την ώρα που οι γιατροί συστήνουν να παραμείνει περισσότερο στον Ευαγγελισμό, όπου βρίσκεται από τότε που συνελήφθη.


Ο Νίκος Μαζιώτης είναι σοβαρά τραυματισμένος, αποτέλεσμα της αιματηρής συμπλοκής με αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, χθες Τετάρτη, συμπλοκή που ακολουθήθηκε από καταδίωξη, η οποία τελικά είχε αποτέλεσμα τη σύλληψή του μεν, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό τόσο του ιδίου, αλλά και ενός αστυνομικού, ευτυχώς ελαφρά, χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο το οποίο φορούσε, καθώς επίσης και δύο τουριστών, οι οποίοι βρίσκονταν σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη της πρωτεύουσας κι ευτυχώς είναι, επίσης, καλά στην υγεία τους.

Ο Μαζιώτης μεταφέρθηκε αμέσως στον 10ο όροφο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, που όπως έχουμε ήδη αναφέρει αποτελεί και το κομμάτι του νοσοκομείου στο οποίο είχε νοσηλευτεί και ο Σάββας Ξηρός και είναι ειδικά διαμορφωμένο.

Συνεργάσιμος στην αρχή, αλλά...

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Μαζιώτης ήταν αρχικά συνεργάσιμος, ωστόσο η συμπεριφορά του αυτή άλλαξε άρδην, μετά τη συνάντηση που είχε με την συνήγορό του, κυρία Δάφνη Βαγιανού.

Η κυρία Βαγιανού τον ενημέρωσε πως θα χρειαστεί να παραμείνει για αρκετές ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο, ούτως ώστε να δεχτεί την απαραίτητη ιατρική βοήθεια, κάτι που επέφερε και την "έκρηξη" από την πλευρά του, μέχρι χθες, νούμερο 1 καταζητούμενου τρομοκράτη.

Ο Μαζιώτης είναι κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ευαγγελισμό και απαιτεί να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου πιθανολογείται πως αισθάνεται περισσότερο... οικεία.

Ο διάλογος με την συνήγορό του

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που είχε με την συνήγορό του, στην οποία το έκανε ξεκάθαρο, πως θέλει να επιστρέψει στις φυλακές.

Μαζιώτης: "Πονάω, δεν μπορώ να κουνήσω καθόλου το χέρι μου. Θέλω να τελειώνει όλο αυτό εδώ μέσα και να πάω στην φυλακή"

Βαγιανού: " Κάνε υπομονή λίγες μέρες. Ό, τι μας πούνε οι γιατροί"

Μαζιώτης: "Ναι να τελειώνουμε, να πάω φυλακή"

Απομένει να δούμε τί θα γίνει με το Νίκο Μαζιώτη, για τον οποίο οι θεράποντες ιατροί συστήνουν τουλάχιστον 10ήμερη περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.