Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση International Journal of Obesity, οι ενήλικες έχουν την τάση να καταναλώνουν κατά μέσο όρο το 92% της ποσότητας του φαγητού που είναι σερβιρισμένη στο πιάτο που έχουν μπροστά τους.
Την έρευνα διεξήγαγε το εργαστήριο Cornell Food & Brand Lab με επικεφαλής τον δρ Brian Wansink. Οι ερευνητές εξέτασαν δείγματα από τα πιάτα που επέστρεφαν μετά το τέλος του γέυματός τους οι πελάτες 1.179 εστιατορίων...
Διαβάστε περισσότερα
Την έρευνα διεξήγαγε το εργαστήριο Cornell Food & Brand Lab με επικεφαλής τον δρ Brian Wansink. Οι ερευνητές εξέτασαν δείγματα από τα πιάτα που επέστρεφαν μετά το τέλος του γέυματός τους οι πελάτες 1.179 εστιατορίων...
Διαβάστε περισσότερα