> Voliotaki: Εγκατέλειψε την ΝΔ για το κόμμα του Δασκαλόπουλου, ο Βασίλης Κορκίδης

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Εγκατέλειψε την ΝΔ για το κόμμα του Δασκαλόπουλου, ο Βασίλης Κορκίδης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Με σημερινή επιστολή μου στο Πρωθυπουργό, παραιτήθηκα από τη Πολιτική Επιτροπή του κόμματος & αποχώρησα από όλα τα όργανα της ΝΔ.

Με το παραπάνω tweet o πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΝΔ και τα χαζοόργανά της.


Κι αν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές προβάλλεται ως η αιτία του ηχηρού διαζυγίου ο πραγματικός λόγος δεν είναι άλλος από το Κόμμα των Επιχειρηματιών που έχει στα σκαριά ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Ο Βασίλης Κορκίδης, σε μια περίοδο έντονων ζυμώσεων στην πολιτική σκηνή και στο παρασκήνιό της σπεύδουν από τους πρώτους στο κάλεσμα του πρώην προέδρου του ΣΕΒ, ο οποίος άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τις πολιτικές εξελίξεις. Πολύ πρόσφατα μάλιστα είδε φίλους δημοσιογράφους σε μια φιλική εκδήλωση με αφορμή την αποχώρησή του από τον ΣΕΒ.

Πολύ ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση της κας Γιάννας Αγγελοπούλου στις πρωτοβουλίες του Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Η Γιάννα περιέργως διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες την στιγμή μάλιστα που η πολιτική ζωή διψάει για νέα σχήματα τα οποία θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.

Οι κινήσεις του Δημήτρη Δασκαλόπουλου έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.