> Voliotaki: Προσαραγμένο πλοίο, για πολιτικούς γάμους!

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Προσαραγμένο πλοίο, για πολιτικούς γάμους!

Πάφος: Αφού η επίλυση των γραφειοκρατικών προβλημάτων και η πρακτική αποκόλληση του προσαραγμένου πλοίου «Edro» στα αβαθή της Πέγειας αποδεικνύονται αξεπέραστα προβλήματα, ο Δήμος Πέγειας αποφάσισε να… εκμεταλλευθεί τουλάχιστον την περίσταση για να αναπτύξει τη βιομηχανία των πολιτικών του γάμων!

Το σημείο στις Θαλασσινές Σπηλιές, μπροστά από το τεράστιο προσαραγμένο εμπορικό σκαρί, αποτελεί και επισήμως από χθες χώρο τέλεσης...
πολιτικών γάμων από τη δημοτική Αρχή Πέγειας.

Η υπεύθυνη τέλεσης πολιτικών γάμων στον Δήμο Πέγειας, Μαρία Γιάγκου, ανέφερε πως ο νέος χώρος διαθέτει επιπρόσθετα πανοραμική θέα που θεωρείται από τα κορυφαία σε ομορφιά τοπία της Κύπρου.

«Ο Δήμος Πέγειας προσφέρει διάφορες επιλογές, πέραν της νέας αυτής τοποθεσίας, στους νεόνυμφους», τόνισε, «που περιλαμβάνουν ειδυλλιακές περιοχές του δήμου, όπως η Βρύση των Πεγειώτισσων, σημεία με θέα το ηλιοβασίλεμα, η παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων και του Αγίου Γεωργίου, αλλά και αρχαιολογικούς χώρους, ξενοδοχειακά καταλύματα και επαύλεις».

Δήλωσε επίσης πως φέτος παρατηρείται μια αυξητική τάση τέλεσης πολιτικών γάμων από ζευγάρια που προέρχονται από τη Ρωσία και ενδεικτικά ανέφερε πως το 2013 τελέστηκαν 15 γάμοι Ρώσων στον Δήμο Πέγειας ενώ το 2014 υπολογίζεται να τελεστούν 50 πολιτικοί γάμοι.

Ο Δήμος Πέγειας, συνέχισε, δίδει μεγάλη σημασία στην τέλεση πολιτικών γάμων, αφού τα έσοδα για την τοπική Αρχή είναι πολύ σημαντικά, ενώ ανέφερε πως μέσα στο 2014 αναμένεται να τελεστούν 650 πολιτικοί γάμοι στον δήμο.