> Voliotaki: Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά: Λάθος το μαζί τα φάγαμε! Μαζί τα τρώμε, αβέρτα!

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά: Λάθος το μαζί τα φάγαμε! Μαζί τα τρώμε, αβέρτα!

Έχει συνηθίσει να προκαλεί... αναταράξεις ο Θεόδωρος Πάγκαλος με τις δηλώσεις του. 

Το έκανε άλλη μια φορά σήμερα, παραδεχόμενος ότι η περίφημη φράση «μαζί τα φάγαμε» ήταν λάθος. Τα καρφιά για τον ανασχηματισμό και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αλλά έσπευσε να διευκρινίσει τι εννοεί:...
«Αυτό που είπα, το "μαζί τα φάγαμε", είναι τελείως λάθος. Αν το ξανάγραφα και το ξαναέλεγα, θα ήταν "μαζί τα τρώμε". Βέβαια τα τρώμε ακόμα, αβέρτα! Και το ξέρει όλος ο λαός που μας ακούει», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

Χαρακτήρισε την επιλογή του Γκίκα Χαρδούβελη στο υπουργείο Οικονομικών «αξιοσημείωτη επιλογή τεχνοκράτη», σημειώνοντας πως ο νέος «τσάρος» είναι πρόσωπο «με μεγάλη κυβερνητική πείρα και διεθνές κύρος, αξιολογότατος και με ικανότητα να κυκλοφορήσει σε διεθνείς χώρους».

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό είπε: «έχω διαπιστώσει δύο προσεγγίσεις.

Η μία είναι καθαρά εκλογική, με ένα ορίζοντα που συντομεύει λόγω αυτής της εκδήλωσης και θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς θα κάνει μεν την προσπάθεια να βρει 180 έδρες και να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά αντιμετωπίζει πλέον πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να μην τις έχει και επομένως να αναγκαστεί σε έξι μήνες να πάει σε εκλογές.

Η δεύτερη είναι η δέσμευση της χώρας σε μια σειρά από υποχρεώσεις διεθνούς χαρακτήρα».