> Voliotaki: H Γιάννα Αγγελοπούλου στην Βαιμάρη των Βαλκανίων!

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

H Γιάννα Αγγελοπούλου στην Βαιμάρη των Βαλκανίων!


KΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

-Παρακολουθώ τις εξελίξεις από κοντά...
Εξομολογείται στους συνομιλητές της η κα Γιάννα Αγγελοπούλου.


Δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς του 2004 η σιδηρά κυρία ετοιμάζεται να καταλάβει το κέντρο ξεκινώντας μεθοδικά από την περιφέρεια. Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της στα ελληνικά έχει ήδη ένα εντυπωσιακό οδοιπορικό στην κοινωνία εντός και εκτός Αθήνας.

Η Γιάννα του εθελοντισμού «μίλησε» στην καρδιά των γυναικών πολλές φορές όλο αυτό το διάστημα και τώρα ξεκουράζεται, δίνοντας στον εαυτό της τον χρόνο που χρειάζεται για να επεξεργασθεί το όραμά της για μια Νέα Ελλάδα.

Είναι αυτή η Ελλάδα που θα προκύψει την νύχτα της 25ης Μαίου από τις στάχτες του δικομματισμού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα χάσει και το δεξί του πόδι-εάν υποθέσουμε πως το ΠΑΣΟΚ υπήρξε ποτέ αριστερά.

Τα τελευταία νέα από το μέτωπο των πραγματικών δημοσκοπήσεων προμηνύουν πανωλεθρία των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Είναι και η αποδοχή της ήττας του Σγουρού στην Περιφέρεια της Αττικής η οποία κάνει τα σύννεφα να πυκνώνουν πάνω από την αποδεκατισμένη Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως όλα δείχνουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα είναι ο τελευταίος επαγγελματίας πασόκος που θα κλείσει την πόρτα του μαγαζιού.

Στα μαύρα μαντάτα της περιφέρειας ήρθε να προστεθεί και ένα ξεγυριστό στραπάτσο του Καμίνη μέσα στο σπίτι του, στο Mega.

H Τρέμη και ο Πρετεντέρης άφησαν απροστάτευτο τον αργόσυρτο Καμίνη στις συνεχείς διακοπές του Άρη Σπηλιωτόπουλου με αποτέλεσμα νικητής του debate να αναδειχθεί ο Σακελλαρίδης ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Καμίνης υπέστη πανωλεθρία στο μαγαζί του Μπόμπολα, στο σπίτι του δηλαδή.

Με έναν ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται από την πρώτη Κυριακή νικητής στην περιφέρεια Αττικής και στο δήμο της Αθήνας, οι ψηφοφόροι θα πάνε στην κάλπη της δεύτερης Κυριακής με την διάθεση να αποτελειώσουν τους ηττημένους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως το βράδι της Κυριακής Βενιζέλος και Σαμαράς δεν θα έχουν πολλές επιλογές στην φαρέτρα τους παρά την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Η ΝΔ με ένα ποσοστό κοντά στο 14% και το ΠΑΣΟΚ στο 4% θα μοιάζει με ανέκδοτο εάν συνεχίσουν να υποδύονται την συγκυβέρνηση.

Είναι λοιπόν εκείνο το σημείο-το αποτέλεσμα της κάλπης-που θα πυροδοτήσει τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις που επιχειρούν με κάθε τρόπο να ανακόψουν πολυδανεισμένα ΜΜΕ.

Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή θα παραπαίμπει σε αναμμένο σπίρτο σε λεκάνη γεμάτη με οινόπνευμα.

Σ΄αυτή την περίπτωση η αστική τάξη της χώρας θα αναζητήσει σωσίβιο τόσο για την ίδια όσο και για την Ελλάδα.

Είναι εκείνη η στιγμή που θα γεννηθούν τα νέα πολιτικά κόμματα στο χώρο του κέντρου- κάτι που θα σημάνει οριστικά το τέλος της μεταπολίτευσης. Ένα από αυτά θα είναι και το κόμμα της Γιάννας Αγγελοπούλου το οποίο όλο αυτό το διάστημα έχει διαφημισθεί όσο κανένα άλλο.

Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισαν να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο την ΝΕΑ πρωτοβουλία της Γιάννας Αγγελοπούλου την επιστροφή της οποίας θα επιδιώξουν ακόμη και οι εχθροί της καθώς θα διαπιστώσουν ότι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους δεν θα έχουν ζωή σε μια Ελλάδα-Βαιμάρη.

Άλλωστε οι φασίστες δεν θα διστάσουν να δαγκώσουν και το χέρι που τους τάιζε. Μόνο ένας λαός που θα πιστέψει στο όραμα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μπορεί να στρατευθεί σαν εθελοντής σ΄ αυτόν τον σκοπό. Και η Γιάννα ξέρει πως να εμπνεύσει τον εθελοντισμό στους Έλληνες, όταν μάλιστα πρόκειται για την ίδια την ζωή τους...

kourdistoportocali