> Voliotaki: Μέσι: «Ζηλεύω τον Μαραντόνα»

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Μέσι: «Ζηλεύω τον Μαραντόνα»


Την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Αργεντινής θέλει φέτος ο Λιονέλ Μέσι, ώστε να φτάσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως παραδέχθηκε ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα.

Την επιτυχία του Ντιέγκο Μαραντόνα με την Αργεντινή,..
του Πελέ με τη Βραζιλία και του Μπεκενμπάουερ με τη Γερμανία που κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου με την κατάκτηση του Μουντιάλ, ζηλεύει ο Λιονέλ Μέσι.

Αυτό τόνισε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει κατορθώσει να κατακτήσει όλους τους τίτλους που θα μπορούσε με τους Καταλανούς, και τώρα θέλει να φτάσει στην κορυφαία διάκριση με την εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Ζηλεύω. Είναι υγιής ζήλια. Θέλω να μπω ανάμεσά τους», δήλωσε ο 27χρονος άσος στο ESPN για τους Πελέ, Μαραντόνα και Μπεκενμπάουερ, συνεχίζοντας:

«Θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά όχι για να αλλάξει η αντίληψη των άλλων απέναντί μου ή για να δείξω το μεγαλείο μου, όπως λένε, αλλά για να επιτευχθεί ο στόχος με την εθνική μου ομάδα και να προσθέσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη λίστα των τίτλων μου».