> Voliotaki: Εκλογικά ντουέτα στα κανάλια

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Εκλογικά ντουέτα στα κανάλια

Ποιοι ετοιμάζονται για τις βραδιές των εκλογών

Τα δίδυμα των παρουσιαστών φαίνεται πως θα κυριαρχήσουν στο τηλεοπτικό τοπίο στις εκλογικές βραδιές των δύο κρίσιμων Κυριακών που ακολουθούν.

 Για παράδειγμα, στον Αντέννα ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθεί δίπλα στην Μαρία Xούκλη ενώ στον Alpha η Έλλη Στάη θα μοιραστεί ...
των εκλογικό μαραθώνιο με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», στο STAR το δίδυμο ια είναι Μάρα Ζαχαρέα- Νίκος Χατζηνικολάου ενώ στο ΜEGA Όλγα Τρέμη- Παύλος Τσίμας.

Εξαίρεση φαίνεται πως αποτελεί ο ΣΚΑΪ που θα εμπιστευτεί κατά βάση τη Σία Κοσιώνη ενώ για τη ΝΕΡΙΤ το σκηνικό είναι μέχρι στιγμής αδιαμόρφωτο.

Τα δίδυμα θα πλαισιωθούν και από άλλα στελέχη των καναλιών και όχι μόνο: Στον Αντέννα τη Μαρία Χούκλη θα πλαισιώνουν στον συντονισμό η Ρίτσα Μπιζόγλη, ο Γιώργος Κούρος και ο Σττράτος Φαναράς της Metron Analysis.

Στο Mega στο πλευρό των Τρέμη- Τσίμα θα βρεθεί σε ρόλο σχολιαστή ο Γιάννης Πρετεντέρης ενώ ο Ηλίας Νικολακόπουλός θα προσπαθήσει να εκλαϊκεύσει τις αναλύσεις διαφωτίζοντας το κοινό για την εικόνα της εκλογικής
αναμέτρησης.

Στον Alpha ποντάρουν στην επανεμφάνιση της Έλλης Στάη, από την οποία η διοίκηση του καναλιού έχει μεγάλες προσδοκίες για τις δύο νύχτες των εκλογών.

Στο STAR το ειδικό βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου θα αξιοποιηθεί κυρίως τη δεύτερη Κυριακή, των ευρωεκλογών ενώ
η κάλυψη της όλης διαδικασίας έχει σχεδιαστεί περισσότερο σαν διευρυμένο δελτίο ειδήσεων με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη Μάρα Ζαχαρέα. Στο πλευρό τους και ο Δημήτρης Μαύρος της MRB.