> Voliotaki: Απορίες..

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Απορίες..

 ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητό Βολιωτακι καλησπέρα. Είμαι κάτοικος της περιοχής Ευαγγελίστριας και σήμερα το πρωί, κατεβαίνοντας προς κέντρο με τα πόδια, είδα κάποιο συνεργείο να τοποθετεί τις ταμπέλες που βλέπετε κ εσείς στις φωτογραφίες που επισυνάπτω.

Θα ηθελα να μου πειτε εσείς τι καταλαβαίνετε βλέποντάς τες επί τις οδούς Ζαχου-Ελ. Βενιζέλου, Ζάχου-Αναπαύσεως και Ζάχου-Παρασκευοπούλου. Τεσσερα χρόνια μετα τον Καλλικράτη έβλεπα καποιες ταμπελες στα ιδια σημεία που εγραφαν "Δήμος Νέας ιωνίας" αλλά θεώρησα οτι καπιοι το έβλεπαν λίγο ρομαντικά!

Επίσης ηθαλα ν ήξερα πόσο κόστισαν αυτές οι ταμπέλες, γιατί έγινε σ αυτο το χρονικό σημείο από την απερχόμενη αρχή και τέλος αν σ αυτό το κράτος με την πολυνομία που το διακατέχει, υπάρχει κανονισμός για το πόσες ταμπέλες μπαίνουν σε κάθε πεζοδρόμιο, πώς και που ακριβώς.

Γιατί εκεί που μπήκαν αυτές, στα έτσι κι αλλιώς αθλια πεζοδρόμιά μας, καυαδικάζουν οριστικά ατομα με κινητικες δυσκολίες ή γονείς που κινούνται με μικρα παιδιά....
Ηθελα να ήξερα αυτοί οι φωστήρες που ενέκριναν κ υλοποίησαν αυτό το έργο, τι ακριβώς είχαν στο κεφάλι τους μέσα, γιατί μυαλό αποκλείεται!

Φιλικά Νίκος