> Voliotaki: Δίκυκλο 4.000 ευρώ με ανάθεση προεκλογικά!

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Δίκυκλο 4.000 ευρώ με ανάθεση προεκλογικά!

Του Γιώργου Μουλά

Σε αγορά δικύκλου scooter αξίας 4.000 ευρώ προχωρά με απόφασή του – ανάθεση ο αντιδήμαρχος κ. Ξηρακιάς για τις ανάγκες του τμήματος Τουρισμού και Οικονομικής Ανάπτυξης.

Λίγες ημέρες προ των εκλογών, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το βιολί της με αναθέσεις και αγορές υπερβολικές σε χρήματα, χωρίς να υπολογίζει τη δεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι υπάρχουσες ανάγκες για δίκυκλο...
κάλλιστα θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν με δίκυκλο μικρότερου κυβισμού 50κε, όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις. Η εν λόγω πολυδάπανη και άχρηστη αγορά αποτελεί τρανό παράδειγμα κακοδιαχείρισης και σπατάλης και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Η Δημοτική Αρχή δεν φείδεται εξόδων και μάλιστα προεκλογικά, βουλιάζοντας οικονομικά τον Δήμο.

Η Δημοτική Αρχή Σκοτινιώτη και των συνεργατών του πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτές τις περίεργες αναθέσεις και αποφάσεις τις τελευταίες ημέρες της, που θα οδηγήσουν σε προβλήματα τη νέα Δημοτική Αρχή. Παράλογες υποσχέσεις και ψηφοθηρία δια μέσου αποφάσεων της τελευταίας στιγμής ας σταματήσουν τουλάχιστον την τελευταία εβδομάδα.