> Voliotaki: Αγγίζει τις 10 μονάδες η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ. Οι πολίτες απαντούν σε μηντιάρχες και δημοσκόπους!

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Αγγίζει τις 10 μονάδες η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ. Οι πολίτες απαντούν σε μηντιάρχες και δημοσκόπους!

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" σας παρουσιάζει σήμερα σε αποκλειστικότητα τα ποσοστά των κομμάτων στις Ευρωεκλογές καθώς και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Οι πολίτες απαντούν στους συστημικούς μηντιάρχες των θαλασσοδανείων που σαν σύγχρονοι Γκαίμπελς πούλαγαν όλο αυτό το διάστημα στημένες δημοσκοπήσεις που έδιναν ντέρπυ ή μια διαφορά 2 μονάδων.
Όπως όλα δείχνουν η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ θα αγγίξει-και μπορεί να ξεπεράσει-τις 10 μονάδες.

Πρόκειται για τα ποσοστά-με απόκλιση μόλις δύο ποσοστιαίων μονάδων-που έχουν στην διάθεσή τους οι "ενδιαφερόμενοι" εντός και εκτός της χώρας, ανάμεσά τους και οι πρεσβείες συγκεκριμένων ξένων χωρών.

Όπως θα δείτε από τα στοιχεία που ακολουθούν η έκπληξη κρύβεται στα ποσοστά κομμάτων όπως το Παναθηναικό Κίνημα, το ΕΠΑΜ, οι ΓΕΦΥΡΕΣ και το Σχέδιο Β'.

Να δούμε τώρα που θα κρυφτούν οι Μαύρος, Θεοδωρικάκος, και Φαναράς καθώς η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιθανό να ξεπερνάει και τις 10 μονάδες!

(Κρατήστε τα για το βράδι των ευρωεκλογών)

ΣΥΡΙΖΑ 28,8%

ΝΔ 18,2%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,7%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7,8%

ΚΚΕ 6,9%

ΕΠΑΜ 4,5%

ΑΝΕΛ 4,5%

ΓΕΦΥΡΕΣ 3,5%

ΕΛΙΑ 3,8%

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 2,8%

ΣΧΕΔΙΟ Β 2,5%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2,5%

Τι θα σημάνουν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα; Παρά την απίστευτη διαφορά ανάμεσα στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ακούσει τους κουφιοκεφαλάκηδες της Κουμουνδούρου να πάει σε εκλογές.

Κι αυτό γιατί θα ανατινάξει τα έσοδα από τον τουρισμό κάτι που θα ισοδυναμεί με εθνική καταστροφή και που θα προκαλέσει ακόμη και χρεοκοπία διεθνών ταξιδιωτικών οργανισμών. Επίσης θα τον μαυρίσουν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες του τουρισμού. Εκλογές τον Ιούνιο θα είναι ένα μεγάλο ρίσκο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας δεν θα επαναλάβει την κίνηση του Σαμαρά να πάμε σε εκλογές τον Ιούνιο για να γίνει πρωθυπουργός μερικούς μήνες νωρίτερα.

Οι εκλογές θα προκηρυχθούν στα μέσα Οκτωβρίου-κατά πάσα πιθανότητα στις 19-για να παραπαίμπουν και στις εκλογές του Οκτώβρη του 1981 που έφεραν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Τι θα έχει συμβεί στο μεταξύ;

Ο Παπανδρέου θα ζητήσει την παραίτηση Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κι εδώ θάχουμε δράματα.

Μέσα στη ΝΔ οι καραμανλικοί θα αρχίσουν να ασκούν τεράστιες πιέσεις στον Σαμαρά ο οποίος θα εξαναγκασθεί σε σαρωτικό ανασχηματισμό τοποθετώντας ακόμη και στελέχη των κυβερνήσεων Καραμανλή, όπως ο Παυλόπουλος, σε κυβερνητικές θέσεις.

Θα μπει στην κυβέρνηση και η Ντόρα παρά τις αρχικές ενστάσεις της.

Θα ξηλωθεί όλο το οικονομικό επιτελείο.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή με δικό της κόμμα. Είναι πολύ πιθανό κάτω από τον τίτλο ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ σε συνεργασία με τον Ηλία Μαρκόπουλο ή με τον τίτλο ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ.

Στην δημιουργία του Κόμματος των Επιχειρηματιών θα προχωρήσει πασίγνωστος νέος και πραγματικά πετυχημένος επιχειρηματίας.

kourdistoportocali