> Voliotaki: ΠΑΠΠΟΣ VS 12 ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΠΑΠΠΟΣ VS 12 ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ

Η επική μάχη του 21ου αιώνα ξεκίνησε. Η αναγγελία της καθόδου των 12 στις δημοτικές εκλογές προχθές έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα. Ο Σ. Πάππος την ανέμενε πως και πως για να δείξει την αξία του. Μάχη χωρίς έλεος, μέχρι τελικής πτώσεως. Σε όλα τα στέκια οι συζητήσεις άφησαν σε δεύτερη μοίρα τον αγώνα των υποψηφίων δημάρχων και όλοι συζητούν για το μεγάλο ντέρμπυ των αιωνίων. Οι Σ. Πάππος και οι12 συναντώνται την 18η Μάιου 2014 στο μεγάλο ντέρμπυ των δημοτικών εκλογών. Οι προσοχή όλων είναι στραμμένη επάνω τους. Ποιος θα είναι ο νικητής; Ποιος θα εκλεγεί; Ποιος θα πάρει περισσότερους σταυρούς;
Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν. 
Άλλοι ποντάρουν στον έναν, άλλοι στον άλλον. Το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο, που προχωρούν ακόμη και στην πρόβλεψη του αριθμού ψήφων, που θα συγκεντρώσει καθένας τους. 



Oι Μπουκμέηκερς θα αρχίσουν να δέχονται στοιχήματα λίαν συντόμως είτε σε χρήματα είτε σε είδος. Το μεγαλύτερο ποντάρισμα πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μέχρι σήμερα είναι πέντε αρνιά ψητά.
Ο Σάκης πάντως δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση βέβαιος για την νίκη ενώ οι 12 τηρούν σιγή με νόημα.
Ευχόμαστε να δούμε ένα ευγενή και τίμιο αγώνα χωρίς κτυπήματα κάτω από την μέση όπως αρμόζει σε αυτές τις δύο πλευρές των δημοφιλών πολιτικών μας.

ΟΧΙ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ!