> Voliotaki: ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Βγηκε η Χρυσοβελωνη σημερα στα καναλια και ελεγε οτι ο Αγοραστος λεει ψεμματα για το ΕΣΠΑ οτι ηταν πρωτη η Θεσσαλια στην απορροφητικοτητα γιατι τελικα ηταν τεταρτη. Δεν ειναι λεει 75% η απορροφητικοτητα αλλα 65%. Ρε Μαρινα πας καλα; Τον κατηγοριες γι αυτο; Ησουν και αλλη φορα ως Θεσσαλη μεσα στους 4 πρωτους; Στο 25% ηταν αποροφητικοτητα και την πηγε στο 65 συμφωνα με τα λεγομενα σου. Λιγο ειναι; Ποιος αλλος το εκανε;

Κοιτα ρε με τι ασχολουνται για να κανουν προεκλογικη αντιπολιτευση. Ειναι γελοιοι οι τυποι να κατηγορησουμε τον Αγοραστο που ανεβασε τοσο την αποροφητικοτητα ε ελεος ποια σε αυτη τη πολη.

Ας κοιταξει ο καθενας την καμπουρα του τα ψηφοδελτια του. Εσυ μιλας ρε Μαρινα; Αντε δες το ανδροκρατουμενο ψηφοδελτιο σου. 4 Αντιπεριφερειαρχες και οι 4 αντρες, αντρας ειμαι και γελαω με τα χαλια σου και αν κανει το ιδιο και ο Αγοραστος θα γελαω και μετα δικα του χαλια. Αντρας ειμαι και μου κακοφανηκε. μισογυνισμος απο γυναικα πρωτη φορα ή κομπλεξισμος; γυναικα και να μην εμπιστευεται την φαρα της; προβληματικη.

Ενα μενει να πει η Χρυσοβελωνη: Γιατι Αγοραστε εκανες χιλιαδες εργα και δεν εδωσες τα λεφτα στα καναλια να φανε οι δημοσιογραφοι; Αν και το ειπε και αυτο με δηλωση σε συγκεκριμενο καναλι που κατηγορει τον Περιφερειαρχη οτι δεν του εδωσε λεφτα και καλα εκανε και δεν εδωσε.

Κοιταχτειτε στο καθρεφτη και μετα μιληστε