> Voliotaki: Το συστημικό δίπολο, η άγνοια του ψηφοφόρου, η καταστροφή.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Το συστημικό δίπολο, η άγνοια του ψηφοφόρου, η καταστροφή.

Αγαπητό Voliotaki,

Μπροστα στη διαφαινομενη καταρρευση του ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ξαφνικα εμφανιζονται στον πολιτικο οριζοντα οι γραφικες επινοησεις της "ΕΛΙΑΣ" και του "ΠΟΤΑΜΟΥ", που σιγουρα σκοπο εχουν ν ανακοψουν τη πορεια του ΣΥΡΙΖΑ προς το τελικο στοχο και να επαναπατρισουν τις χαμενες ψηφους...Απο την αλλη η ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ωρα που ΔΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ, με αδεια βεβαια, τον καταδικασμενο με εξακις ΙΣΟΒΙΑ Χ.ΞΗΡΟ, αποφασισιζει να προφυλακισει το ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για να σωσει την παρτιδα(!) σ ενδεχομενες προωρες εκλογες....ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???

Τα ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΝΙΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, 232 ΕΚ. ΕΥΡΩ....αυριο θα κατεβασουν ρολλα δηλωνοντας ΨΕΥΔΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, δημιουργωντας μετεπειτα αλλα παραμαγαζα...αυτα τα χρηματα ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ.
Επιπλεον τα 2 καταστροφικα για την ΕΛΛΑΔΑ κομματα, εχουν κανει υπερβαση ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ σε ανυπολογιστο εως τωρα υψος...ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ και βαλε τα ποσα που εξανεμιστηκαν σε ΜΙΖΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ κλπ (ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ) ισως να μην υπολογιστουν ΠΟΤΕ στο ΑΚΕΡΑΙΟ.....κατα τ αλλα εγκληματικη δραση γι αυτους ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ξεχαστηκαν γρηγορα ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ, ο ΚΑΛΤΕΖΑΣ, Ο ΚΟΥΜΗΣ, Η ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ο Αλεξης, κλπ ΘΥΜΑΤΑ της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" τους. Ο καιρος γαρ εγγυς.

Ευχαριστω για τη φιλοξενια,

Νεστορας Ιωαννης
Πολιτευτης Μαγνησιας