> Voliotaki: ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΚΟΛΧΟΖ: Η κοινωνία τών ανθρώπων

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΚΟΛΧΟΖ: Η κοινωνία τών ανθρώπων

Του Γιάννη Γεροκώστα


<<Ὁ ἄνθρωπος ἔχει χρείαν πολλῶν πραγμάτων. Πρώτη δέ καί μεγίστη τῶν χρειῶν εἶναι ἡ ἑτοιμασία τῆς τροφῆς διά τήν ζωήν καί τήν ὔπαρξιν, δευτέρα δέ ἡ τῆς οἰκήσεως, τρίτη δέ ἡ τῆς ἐνδυμασίας και τῶν τοιούτων>>.
(Αναγνωστικό ΄Δ τάξεως << Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ>> Θ. Αποστολοπούλου 1902)!!!

Έγκλημα εγκλημάτων έγκλημα η ψήφιση νόμου από τους <<αδιάβαστους>> της βουλής για κατάσχεση της πρώτης κατοικίας!!!
Η κερκόπορτα της ανθρώπινης κοινωνίας άνοιξε και θεμελιώδη αυτονόητα διαχρονικά χαρακτηριστικά της καταλλύονται. Εμμέσως πλήν σαφώς στερούν την τροφή από τον άνθρωπο!!! μέσω κατάργησης του αφορολογήτου, της εν συνειδήσει αύξησης της ανεργίας, της φορολογίας κ.α, αδιάψευστος μάρτυρας οι κάδοι απορριμάτων όπου λειτουργούν ώς σύχρονα φαγάδικα. 
Καταργούν επίσης το σύστημα υγείας, την παιδεία και τώρα το δικαίωμα της <<οικήσεως>> την πρώτη κατοικία.Ο άνθρωπος λοιπόν που ενοείται το ανώτερο πνευματικό όν επί της γής καταργεί τον άνθρωπο!
<< Ἔδωκε δέ εἰς αὐτόν τό λογικόν, διά νά σκέπτηται, καί τήν γλῶσσαν, διά νά ὁμιλῇ και συνεννοῆται μετά τῶν ἄλλων ἀνθρώπων>> (Αναγνωστικό ΄Δ τάξεως << Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ>> Θ. Αποστολοπούλου 1902).
Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα ότι τα πολιτικά μας τσουτζέκια που ψηφίζουν αυτούς τους απάνθρωπους νόμους, έχουν πλήρη έλλειψη λογικού και ανθρωπιάς. Τοιουτοτρόπως ολισθαίνουμε επικίνδυνα μετακομίζοντας οσονούπω στην κοινωνία των ζώων, εμπλουτίζοντάς την με μια επιπλέον συνομοταξία αυτή των <<εξελιγμένων>> ανθρωποπιθήκων και πιθηκανθρώπων!
Αγαπητοί φίλες και φίλοι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε τρία το πολύ πέντε χρόνια δέν θα υπάρχει ούτε ένας έλληνας με δικό του σπίτι ή με έστω ένα στρέμμα χωράφι! Αρχής γενομένης με τα κόκκινα δάνεια, τους τελευταίους νόμους περί φορολόγησης των αγροτών , κτηνοτρόφων, μικρομεσαίων κ.α. όπου με ντριπλαδόρικες διατάξεις μας οδηγούν σίγουρα στον απάνθρωπο τελικό στόχο τους. 
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι οι νεοφιλελεύθεροι πολιορκητές της ανθρώπινης κοινωνίας (ορίτζιναλ ή μαϊμού) ώς εραστές της ελεύθερης αγοράς μας είχαν προειδοποιήσει με τα προπαγανδιστικά τους προεκλογικά  σλόγκαν ότι άν ψηφίσεται αριστερούς και έλθουν στην εξουσία, θα σας πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια.
Έπρεπε λοιπόν να τα διαφυλάξουμε πάση θυσία ώσπου να έλθουν οι μάναντζερς των πολυεθνικών, Γιωργάκης , Αντωνάκης και...cια για να μας τα πάρουν αυτοί αλλά με παμπόνηρες μεθοδεύσεις. Στρατολογημένοι στην παγκόσμια πολιτική συμμορία των ΟΛΙΓΩΝ η οποία κατευθύνει την απάνθρωπη παγκοσμιοποίηση τα εγχώρια πολιτικά τσουτζέκια συναγωνίζονται λυσσαλέα στο άθλημα της οσφυοκαμψίας και για το ποιός θα είναι ο καλύτερος μαθητής του Χάρβαντ. 
Υλοποιούν στην πράξη κατά τον καλύτερο τρόπο την άποψη του Δαβίδ Ροκφέλερ ενός από τους κύριους εμπνευστές της παγκοσμιοποίησης ο οποίος ερωτηθείς για το τί σημαίνει παγκοσμιοποίηση είπε: <<Μία κατάσταση στο πλαίσιο της οποίας κάποιος πρέπει να πάρει τη θέση της κυβέρνησης και κατά την γνώμη μου οι επιχειρήσεις είναι οι μόνες λογικές οντότητες που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο>>. Το κράτος λοιπόν με τη μορφή που το γνωρίζαμε καταργείται πλέον και  τα πάντα σπίτια, χωράφια κ.α καταλήγουν στις αγκάλες των πολυεθνικών, των ΟΛΙΓΩΝ ώς ολιγαρχικά τσιφλίκια ή αν θέλετε ώς  ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΚΟΛΧΟΖ.
Ο ελληνικός λαός προδομένος από τους πολιτικούς εφιάλτες και πνευματικούς λαπάδες, παραπλανημένος απο το δημοσιογραφικό συρφεροτολόϊ τούτη την κρισιμότατη στιγμή της τεχνητής κρίσης τάχει χαμένα.Μοιάζει σαν ένα ζαλισμένο κοπάδι προβάτων φορτωμένο σε μια νταλίκα το οποίο οδηγούν ολοταχώς πρός σφαγή και αυτά τα <<απολωλά>> νομίζουν ότι πηγαίνουν εκδρομή! 
Με το <<ψεκασμένο τους μυαλό μυρηκάζουν φράσεις>> όπως: Μα τί θα τα κάνουν τόσα σπίτια αν μας τα πάρουν? ή εγώ δεν χρωστώ δραχμή είναι δυνατόν να μου πάρουν το σπίτι ή το χωράφι?
Ω! ποία αφέλεια! Επιτέλους τέλος. Πότε λοιπόν θα κατανοήσουμε ότι η πολιτική και οι πολιτικοί δυστυχώς δεν συμβαδίζουν με τη λογική. Πότε λοιπόν θα καταλάβουμε ότι οι απάτριδες, τα κομματόσκυλα δεν είναι ιδεολόγοι αλλά συμφεροντολόγοι. Πότε λοιπόν θα καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν αριστεροί ή δεξιοί αλλά μόνο επιδέξιοι!
Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι επειδή ο Έλληνας είναι σφιχταγκαλιασμένος με τον θεσμό της οικογένειας και της ιδιοκατοίκησης, όταν έλθη η στιγμή να μας πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια μας, θα ξυπνήση ο κοιμώμενος γίγαντας και το καταχθόνιο σχέδιο των ΟΛΙΓΩΝ θα καταρεύσει ώς μιά σύγχρονη  <<δίδυμη>> ...Βαβέλ.