> Voliotaki: "Aυτός είναι ψυχοπαθής ρε!"...

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

"Aυτός είναι ψυχοπαθής ρε!"...

Η αντίδραση Τσίπρα όταν ο Κασιδιάρης πέταξε νερό στη Δούρου (BINTEO)...

crimenet.gr

Την άγνωστη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε επιτεθεί στην Ρένα Δούρου, καταγράφει η κάμερα του ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, με θέμα τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία Έμιλυς Γιαννούκου και Αλέξανδρου Παπανικολάου, ακολουθεί από πολύ κοντά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έναν περίπου χρόνο...


Από τον Μάιο του 2012 που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών με ένα μεγάλο ποσοστό μέχρι και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2013, μετά την ήττα του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές, η κάμερα ακολουθεί τον Αλέξη Τσίπρα σε Παρίσι, Βερολίνο, Λονδίνο και τις εγχώριες περιοδείες του και παρουσιάζει μια πολύ προσωπική πτυχή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με σχόλια από τον ίδιο, αλλά και αυθόρμητα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του.

Και φτάνουμε στο γνωστό πια τηλεοπτικό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ και της Ρένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ σε πρωινή εκπομπή, όπου Κασιδιάρης ρίχνει νερό στην Ρένα Δούρου και χαστουκίζει την Λιάνα Κανέλλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας το παρακολουθεί σχολιάζοντας στους συνεργάτες του "αυτός είναι ψυχοπαθής ρε!". Σε λίγο μιλάει με τη Ρένα Δούρου στο κινητό "Μανάρι μου, δεν είναι εξύβριση αυτό που σου έκανε είναι βιαιοπραγία, αν σου έριχνε γιαούρτι θα ήταν εξύβριση; Βιοπραγία δεν θα ήταν;".

Ο Τσίπρας του ντοκιμαντέρ της Γιαννούκου και του Παπανικολάου είναι τολμηρός, χιουμορίστας, απλός, λαικός και στοργικός με τους συναδέλφους του και όχι μόνο προσηνής και χαμογελαστός και αυτό ίσως να είναι το προφίλ του που δεν βλέπει ο κόσμος μέσα από τους τηλεοπτικούς δεκτες.

Δείτε το τρέιλερ