> Voliotaki: Συλλαλητήριο την Τετάρτη στην Αθήνα προτείνουν οι αγρότες της Νίκαιας

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Συλλαλητήριο την Τετάρτη στην Αθήνα προτείνουν οι αγρότες της Νίκαιας

Αναμένεται να επικυρωθεί από τα υπόλοιπα αγροτικά μπλόκα

Με πανελλαδικό συλλαλητήριο την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα, σκοπεύουν να απαντήσουν οι αγρότες στην Κυβέρνηση που δεν ανταποκρίθηκε στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Την παραπάνω απόφαση-πρόταση έλαβαν σήμερα το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της άκαρπης συνάντησης που είχαν χθες εκπρόσωποι τους με τον υπουργό Οικονομικών.

Την πρόταση δε αυτή, σκοπεύουν να καταθέσουν και στους εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα, που τους καλούν αύριο στις 2 το μεσημέρι στον μπλόκο της Νίκαιας προκειμένου να συντονίσουν την συνέχιση του αγώνα τους.

Επιπλέον οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας καλούν τους πολίτες σε νέο παλλαϊκό συλλαλητήριο -το τρίτο κατά σειράν-την Κυριακή στον κόμβο της Νίκαιας, στις 12 το μεσημέρι.