> Voliotaki: Το κάπνισμα σε χώρους εστίασης

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Το κάπνισμα σε χώρους εστίασης

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους
Φωνάζουν και ωρύονται οι καταστηματάρχες των ειδών εστίασης ότι με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου θα κλείσουν τα μαγαζιά τους διότι κανείς δε θα πατάει πιά.

Πρέπει όλοι οι κύριοι καπνιστές να καταλάβουν ότι η εποχή του ανάβω το τσιγάρο και να πάνε να πνιγούν οι άλλοι τέλειωσε.Game over.

Δεν μπορείς εσύ κύριε να βρίζεις και με ανάγωγο τρόπο να λες σε αυτόν που
διαμαρτυρήθηκε για το τσιγάρο σου να του λες να κάνει υπομονή μέχρι εσύ να τελειώσεις τη τζούρα σου.

Η πολιτεία νομοθέτησε και εσύ θα ακολουθήσεις αυτό το σωστό μέτρο αλλιώς να έχεις την εναλλακτική λύση να βγαίνεις από το μαγαζί και να καπνίζεις έξω. Και ο άγιος φοβέρα χρειάζεται.

Τα τσιπουράδικα και τα καφενεία στη πόλη μας είναι για όλο τον κόσμο και όχι αποκλειστικά για τους καπνιστές. Μην είσαι κύριε καπνιστή ο παλιός γάιδαρος που περπατησιά δεν την αλλάζει!!!

Ένας φίλος από τα παλιά