> Voliotaki: Όταν ο Ιωαννίδης που θέλει να σώσει την Κεντρική Μακεδονία την είχε κοπανήσει για την "Παράγκα"

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Όταν ο Ιωαννίδης που θέλει να σώσει την Κεντρική Μακεδονία την είχε κοπανήσει για την "Παράγκα"



H ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

O πρώην υφυπουργός αθλητισμού και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ιωαννίδης είναι ένας από τους τρεις βουλευτές της ΝΔ που εντοπίστηκαν να έχουν βγάλει εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό σύμφωνα με το iefimerida.


Σύμφωνα με τον κατάλογο που προέκυψε από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, οι συγκεκριμένοι τρεις έβγαλαν συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ, σε τράπεζες του εξωτερικού.

Τα επίμαχα εμβάσματα των τριών βουλευτών εστάλησαν σε τράπεζες του εξωτερικού την περίοδο του 2009-2012. Σύμφωνα με τα στοιχεία, καθένας τους έβγαλε στο εξωτερικό ποσό που είναι λίγο πάνω από το ένα εκατ. ευρώ.

Η αποκάλυψη έγινε από τη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, η οποία περιλαμβάνει 600 φορολογούμενους που διακίνησαν μεγάλα ποσά, χωρίς να τα έχουν δηλώσει στην εφορία.

O Iωαννίδης που θέλει να σώσει την κεντρική Μακεδονία θα είναι αντίπαλος του Τζιτζικώστα στην μάχη για την συγκεκριμένη Περιφέρεια στην οποία βρίσκονται έργα υπό εξέλιξη με εμπλεκόμενες γνωστές κατασκευαστικές όπως σε ολόκληρη την Ελλάδα άλλωστε.

Ο Ιωαννίδης ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός Πολιτισμού αλλά τις παράγκες δεν τις ακούμπησε είχε αποδράσει από εκπομπή την ΔΙΚΗ του ΣΚΑΙ για τα στημένα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ήρθε σε δύσκολη θέση όταν ο δημοσιογράφος διάβασε από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το απόσπασμα του αθλητικού νόμου του 2006. Τότε ο Ιωαννίδης του είπε χαρακτηριστικά on air: "Αύριο 6 η ώρα πρέπει να είμαι ξύπνιος..." και έφυγε!

Ο Γιάννης Ιωαννίδης σηκώθηκε, τους χαιρέτησε δια χειραψίας και αποχώρησε αιφνιδίως! Μάλιστα τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά τους νόμους! Δείτε την αποχώρησή του από την εκπομπή!

kourdistoportocali