> Voliotaki: Χαϊκάλης για ανεργία: Τα Κυβερνητικά SS προελαύνουν

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Χαϊκάλης για ανεργία: Τα Κυβερνητικά SS προελαύνουν

Σε δήλωση προχώρησε ο Βουλευτής και Τομεάρχης Εργασίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παύλος Χαϊκάλης, σχετικά με τα νέα στοιχεία της Eurostat για την ανεργία.

«Τα Κυβερνητικά SS προελαύνουν». «Μπορεί η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (οι δυο κύριοι υπεύθυνοι για την πρωτοφανή ύφεση που περνά η Ελληνική οικονομία) να προσπαθεί να μας πείσει ότι η χώρα έχει μπει σε τροχιά ανάκαμψης, ωστόσο οι Έλληνες πολίτες εξακολουθούν...
να βρίσκονται στην τροχιά της ανεργίας, της φτωχοποίησης και του παραλογισμού.

Τρανή απόδειξη επ' αυτού αποτελεί η για μια ακόμη φορά θλιβερή πρωτιά για την χώρα μας όσον αφορά την ανεργία, όπως αυτή καταγράφεται από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα η ανεργία στο σύνολο της στην Ελλάδα έφτασε το 27,8% (από 26,1% πριν 1 χρόνο) όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι μόλις 11,7% ! Η νεανική ανεργία αγγίζει το 60% και διαμορφώνεται στο 59,2% !

Τα SS (Success Stories ή Sad Stories, ότι νομίζει ο καθένας...) της κυβέρνησης προελαύνουν και δείχνουν το δρόμο προς την απόλυτη καταστροφή. Ο Ελληνικός λαός δε θα υπομείνει για πολύ ακόμα. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του».