Επένδυση χαμηλού κόστους και με προοπτική αλλά και επιχειρηματική κίνηση με σχετικά μειωμένο ρίσκο και μεγάλη απήχηση τόσο στο εγχώριο όσο και στο ξένο κοινό θεωρείται η ενασχόληση με την αποξήρανση φρούτων καθώς και η μεταπώληση αυτών.
Στην Αθήνα αλλά και σε όλη την επικράτεια, τόσο σε λαϊκές αγορές και υπαίθριες αγορές όσο και μεμονωμένα βλέπουμε πάγκους μικροπωλητών με κάθε λογής αποξηραμένα φρούτα όπως ροδάκινα, νεκταρίνια, πορτοκάλια, δαμάσκηνα, φράουλες, πεπόνι, σταφίδες, κυδώνια, βερίκοκα, μήλα, ακτινίδια ακόμα και αλόη ή παπάγια και μάνγκο καθώς και...
λαχανικά όπως λιαστές ντομάτες, αποξηραμένες πιπεριές, μανιτάρια, σκόρδο και κρεμμύδι.
Διαβάστε περισσότερα