> Voliotaki: Αχτίδα αισιοδοξίας για Σουμάχερ: Μικρή βελτίωση μετά από νέα εγχείρηση - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - "Δε μπορούμε να πούμε πως ξεπέρασε τον κίνδυνο"

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αχτίδα αισιοδοξίας για Σουμάχερ: Μικρή βελτίωση μετά από νέα εγχείρηση - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - "Δε μπορούμε να πούμε πως ξεπέρασε τον κίνδυνο"

- Αργά το βράδυ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση ο Μίκαελ Σουμάχερ
- Η κατάσταση της υγείας του επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1 είναι ελαφρώς καλύτερη
- "Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση" αναφέρει ο νέο ιατρικό ανακοινωθέν
- Τον κρατάνε σε κώμα
- Το κράνος του άνοιξε στα δυο μετά την πτώση σε βράχο αποκαλύπτει η εφημερίδα Dauphine
- Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Equipe: Μη μας αφήνεις!
- Έστω και δειλά, τα πρώτα χαμόγελα κάνουν την εμφάνισή τους.
Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ κάνει λόγο για μικρή βελτίωση της υγείας του μετά από νέα επέμβαση.

Ακριβώς στις 12:00 (11:00 ώρα Γαλλίας) οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του επτάκις πρωταθλητή Formula 1 στάθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους εκατοντάδες δημοσιογράφους.

Δεκάδες δημοσιογράφοι στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ περιμένουν το ανακοινωθέων για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ - Φωτογραφία: twitter @MatthieuEst
Δεκάδες δημοσιογράφοι στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ περιμένουν το ανακοινωθέων για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ - Φωτογραφία: twitter @MatthieuEst

Σήμερα, είχαν να πουν κάτι που προκάλεσε αισιοδοξία: ο Μίκαελ Σουμάχερ υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε νέα χειρουργική επέμβαση για να αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλός του από το αιμάτωμα και σήμερα η κατάστασή του είναι καλύτερη. 

Υπάρχουν ακόμη πολλά αιματώματα, αλλά σύμφωνα γαλλικά ΜΜΕ δεν έκρυψαν πως έμειναν έκπληκτοι από τη βελτίωσή του. Πάντως, η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, με τον Σουμάχερ να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί επανέλαβαν πως δε μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη και πως οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες.