> Voliotaki: ΣΥΓΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΟΤΑΝ "ΧΤΥΠΑΕΙ" ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ...

Εάν έχουμε μεγαλύτερη καθυστέρηση της καθορισμένης σε ανάλογες δολοφονικές ενέργειες προκήρυξης, τότε ο Νοέμβριος αναμένεται μέχρι και τις εκδηλώσεις στη μνήμη Γρηγορόπουλου, εξαιρετικά επικίνδυνος και θερμός”.

Αυτό σχολιάζουν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ για την αναγγελία κειμένου είτε στο διαδίκτυο είτε σε εφημερίδα που δεν ήρθε και δεν ανέβηκε μέχρι σήμερα μετά την διπλή δολοφονία μελών της Χ.Α στο Ηράκλειο Ατικής το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου.

Η καθυστέρηση στην ανάληψη ευθύνης σημαίνει πολλά: Είτε οι ένοπλοι εκτελεστές τώρα την γράφουν ή την τελειώνουν είτε αναζητούν το μέσον ή τον τρόπο που θα την αποστείλουν (αναζητώντας τρόπο θεαματικό ή συμβολικό) ή κάτι τελευταίο το οποίο απεύχονται οι αρχές ασφαλείας: Να ξαναχτυπήσουν.

Μέχρι τώρα-εαν υπάρξει δεύτερο χτύπημα-τα σενάρια για τους στόχους είναι πολλά. Δικαστικοί, δημοσιογράφοι ή αστυνομικοί που το τελευταίο διάστημα στοχοποιήθηκαν από το ίδιο τους το υπουργείο. Ήδη στο σύνολο των τμημάτων της χώρας έχουν υπάρξει αποτρεπτικά μέτρα(λοσο αυτά είναι δυνατά)με την λειψανδρία που διακατέχει το Σώμα.

Πάντως η μη ανάληψη ευθύνης έχει δημιουργήσει πρόσθετους πονοκεφάλους στην αντιτρομοκρατική που βλέπει τη ζωή της σκέτη κόλαση.

makeleio